Egyperces

2011.03.22. 11:10

Éden Hotel: megcsókolta Krisztát a szőke futballista

Kolumbia, Szeged – Jégkockás játék forrósította fel a hangulatot az Éden Hotel hétfő esti adásában. A stratégiai játék szereplői szájból szájba adogatták egymásnak a játék legfontosabb kellékét. Levi két jégkocka között megcsókolta választottját, a kisteleki Krisztát.

Delmagyar.hu

Egyre jobban ismerik egymást a Viasat 3 stratégiai játékának szereplői (leszámítva az időközben cserélődő szingli csábítókat), ezért cseppet sem jöttek zavarba a műsor készítői által felkínált játék miatt: jégkockát adtak egymásnak, szájból szájba, a párokat üvegpörgetéssel választották ki. Ennek köszönhető, hogy nemcsak fiú-lány párosok jöttek létre, olykor a lányok egymással cseréltek jeget, illetve a fiúknak is le kellett küzdeniük a gátlásaikat, amikor egy másik fiú szájába kellett eljuttatni a hideg játékszert.

A stratégiai mellett olyan párok is kialakultak már az Édenben, akik kölcsönösen szimpatikusnak találják egymást. Megírtuk mi is, hogy a legutóbbi párválasztás alkalmával a 21 éves Levi a kisteleki Barna Krisztát tartotta játékban a szingliként érkező, 28 éves Tünde helyett. A focista és az újságíró közös szobába költözött, kapcsolatuk egyre stabilabbá válik.

Levi és Kriszta a játék közben. Fotó: Viasat3

Levi és Kriszta a játék közben.  Fotó: Viasat3
A jégkockás játék alkalmat adott arra, hogy bárki, mindenféle következmény nélkül, megcsókolja azt, akire napok óta vágyik. A jászkarajenői sportoló nem teketóriázott, a jégkocka átadása közben az indokoltnál tovább időzött a fekete hajú újságíró ajkain, s ez ellen Krisztának sem volt semmi kifogása.

A lányok jégkocka nélkül folytatták a játékot... Fotó: Viasat3

A lányok jégkocka nélkül folytatták a "játékot"... Fotó: Viasat3
A jégkockás játék – és a felszolgált alkoholos italok – hatására néhány játékos gátlásait levetkőzve mulatott a medence mellett: Niki és Kata már jégkocka nélkül kényeztették egymást, a többiek és a mindent látó kamerák előtt. Mint minden hasonló buli, ez is hozott feszültséget, vitát és bonyodalmakat az Édenben. A szőke herceg is egy kicsivel többet ivott a kelleténél. Ez adhatott neki erőt ahhoz, hogy bevallja Krisztának: ő talán már érzelmileg is kötődik a 25 éves lányhoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában