Egyperces

2017.08.07. 09:52

VV Zsófinak papírja van arról, hogy igazi a cicije - fotók

Amióta beindult a modellkarrierje megszaporodtak a zaklatói és a kritikusai.

A VV8 első kiesője valóra váltotta az álmát, amiért a Villába is beköltözött: mára már jószerivel a modellkedés tölti ki a mindennapjait, munkáiról pedig egyre több fénykép kerül fel a világhálóra is - írja a Bors.


Zsófit azonban új modellképei miatt sok támadás éri: guminőnek ne­vezik, sőt a plasztikai sebésze számát kérik tőle.


- Nem titok, a számon volt egy pici korrekció, de a mellem, a fenekem is a sajátom, és sosem volt más plasztikai beavatkozásom - mondta a Borsnak a ValóVilág egykori szereplője.


Zsófi - hogy a jövőben ne kelljen ilyen kérdésekkel foglalkoznia - úgy döntött, felkeres egy plasztikai sebészt, aki megvizsgálja és kiállít neki egy papírt, hogy az adott napon minden eredeti rajta, és korábbi műtétek nyomai sem látszanak. A modellt a Bors is elkísérhette a bizonyító eljárásra.


Az orvos pillanatok alatt, különösebb műszerek nélkül, de el­mondása szerint kétséget kizáróan megállapította: Zsófi keblét a természet tette ilyenné. Vágás, heg, más beavatkozás nyoma pedig sehol.


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!