Egyperces

2019.05.01. 08:56

Mi történt Ázsiában? Szétszakadt Ördög Nóra családja

Nem mindennapi dolgok történnek az Ázsia Expressz 2 forgatásán, Nánási Pál hazajött a gyerekekkel.

BorsOnline

Nem várt fordulatokat eredményezett a TV2 és az Ázsia Expressz 2 celebjeinél a pár héttel ezelőtti Srí Lankai fiaskó, amikor Felháborodást váltott ki a helyiek körében, hogy az egyik férfi páros tradicionális esküvői viseletet öltött magára egy feladat kedvéért. A stáb így a tervezettnél korábban, Indiában folytatta a forgatást. - írja a BorsOnline.


Míg a verseny zárásaként Thaifölddel is kiegészülnek a műsor 2. évadának helyszínei. Ez természetesen Ördög Nóra életére is hatással van, mint a verseny egyik legfontosabb elemének, neki is végig a versenyzőkkel kell lenni. Férje, Nánási Pál azonban nem tudta vállalni a gyerekekkel, Micivel és Vencivel, hogy tovább utaznak, így ők hazajöttek, Nóri pedig továbbrepült Thaiföldre.


A képekért kattintson ide>>>


Mint Pali bejegyzéséből kiderült, a gyerekek még soha nem töltöttek huzamosabb időt külön az anyukájuktól. Lehet, hogy az Ázsia Expressz 2 végül nem is a celebeknek lesz a legnehezebb, hanem a Nánási-Ördög családnak? Innentől a verseny számukra is egy nem mindennapi kihívás.


Mint a TV2 sajtóosztályától megtudtuk, a helyszínek sora Thaifölddel is kiegészült.


– Thaiföldön fejeződnek be a forgatások a Srí Lanka-i versenynapokat pótolva – tudatta a műsor sajtósa.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!