Kolosszális buli

2022.04.14. 17:50

Megrengeti a Szigetet az újratöltött Samsung Colosseum

Újragondolva, exkluzív külsőbe öltöztetve tér vissza a Sziget Fesztiválra az underground elektronikus zene epicentruma.


Két év kényszerszünet után a korábbinál nagyobb, látványosabb lesz és exkluzív köntösbe öltöztetve tér vissza az augusztus  10–15. között zajló Sziget Fesztiválra az egyik legizgalmasabb programépítmény, a Samsung Colosseum – tájékoztatott a Sziget Sajtóiroda. 

A helyszínen a lenyűgöző méretek mellett izgalmas dizájnelemek teszik teljessé a látványt. Az élményt a hang- és fénytechnika fokozza.  A közel 3000 főt befogadó központi tánctéren  felépített Dj-pult egy gigantikus gladiátort idéz, amelyben egymást váltják majd az alternatív elektronikus műfajok legjobbjai.

Az underground elektronikus zene epicentrumában a kolosszálisnak ígérkező bulit olyan fellépők garantálják, mint  Ben Klock, Boston 168 live, Denis Sulta & Mella Dee, Eelke Kleijn, Etapp Kyle & Daria Kolosova, fka.m4a, Francois X, Gerd Janson, Glowal, Héctor Oaks & SPFDJ pres SPFOAKS, Honey Dijon, IMOGEN, John Talabot, Joone, Joris Voorn, Kölsch, La Fleur, Matador, Nicolas Lutz, Nina Kraviz, Or:la, Patrice Bäumel, Paula Temple, Perc, Roi Perez, Sasha, Seth Troxler, Shanti Celeste, SLV, SNTS, Viper Diva, Willikens & Ivkovic és Zioner.

Az idei Sziget Fesztivállal kapcsolatos híreket itt lehet olvasni. 


Borítókép: Egy lány táncol a Colosseum színpad előtt a Hajógyári-szigeten a 25. Sziget fesztivál negyedik napján, 2017. augusztus 14-én.
MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!