Egyperces

2009.10.06. 17:50

4 szextabu, amit ne tegyél meg a pasidért

Titkos vágyai minden pasinak vannak, de nem kell mindet valóra váltanod. Szabj egy határt, és ne tegyél meg bármit a hálószobában!

Ahogy a nőnek, úgy a férfinak is vannak kedvenc szexi felállásai, melyekről nem szívesen mond le a hálószobában. Van, akinek nincs együttlét orális szex nélkül, megint mások megrögzött popsiimádók, vagy attól jönnek a leginkább tűzbe, ha két cici fogja közre legbecsesebb testrészüket.

Mindenki mást preferál az ágyban, ha azonban kitapasztalod, a te párod mitől indul be a legkönnyebben, könnyen játszadozhatsz csábító fegyvertáraddal, hogy a kedvére téve végül te legyél a nyertes, amikor kiélvezed viszonzásul kapott kényeztető jutalmad. Bár a szexi fantáziák valóra váltása időnként akkor is izgató lehet, ha az első pillanatban zavarba jössz párod kívánságától, nyugodtan mondhatsz nemet is. A szex a gyönyör mellett játék és kaland, de nem feltétlenül kell minden nőies gátlásodat levetkőzve a legpikánsabb férfivágyaknak is eleget tenned: néhány helyzet rosszul sülhet el.

A cikk folytatódik >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!