Egyperces

2016.11.03. 14:08

A Facebookon folytatja az őrjöngést a kizárt x-faktoros

Petics Kristóf egy versenytársának is beszólt.

Távoznia kellett az X-Faktorból Petics Kristófnak, amiért egy szórakozóhelyen verekedést provokált, és alaposan helyben is hagyott egy fiút. De úgy tűnik, a 19 éves énekes nem tanul a példás büntetésből, Facebook-oldalán folytatja az őrjöngést és beszólogatást. Legutóbb például azt írta ki, " target="_blank">nyilvános kivégzése folyik éppen - írja a BorsOnline.


"Egy stricit vertem össze. Pofám leszakad" - írja Kristóf, akiért egyébként összefogott az internet népe, egy petíciót is készítettek, hogy vegyék vissza a műsorba.


Miközben az internetezők a szárnyuk alá vették, énekestársai nem voltak olyan jó véleménnyel Kristófról és a sorozatos balhékról. X-faktoros versenyző- és szobatársa, Dánielfy Gergő szerint Kristófnak mindenkivel akadt vitája: "Ő az estéket úgy vette, hogy akkor most eljöttünk bulizni, és rúgjunk be! Ez szerintem kihatott mindenkire, mert amikor azt halljuk, hogy ordibál, vagy poharat tör szét a falon, az nem olyan jó... Kristófnak szerintem mindenkinek volt konfliktusa."

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!