Vadászati világkiállítás

2021.10.14. 21:00

A Hungarikum Gálával véget ért a rendezvény Budapesten

A záró esemény nézői népzenei és operettrészletekből összeállított színpadi műsort láthattak.

Budapest, 2021. október 13. Látogatók az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a budapesti Hungexpón 2021. október 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Hungarikum Gálával csütörtök este véget ért az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvénye a Hungexpón.

A záró esemény nézői népzenei és operettrészletekből összeállított színpadi műsort láthattak. Ezt megelőzően a kiállításokon túl vadászattörténeti előadásokkal, filmvetítésekkel, koncerttel várták az érdeklődőket.

Az utolsó napon a Hungexpo melletti Kincsem Parkban is látványos rendezvényeket tartottak. A lovas, kutyás, íjász és solymász bemutatók a magyar vadászat elmúlt évszázadait idézték föl.

A szeptember 25-én kezdődött világkiállítás budapesti rendezvényein a látogatók száma csütörtök estére minden valószínűség szerint átlépte a 600 ezret.

Borítókép: Látogatók az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a budapesti Hungexpón 2021. október 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!