Egyperces

2009.10.01. 14:20

A legjobb szeretők - nemzetközi toplista

A jó hír: mi, magyarok nem vagyunk a legrosszabb szeretők között az első tízben. A rossz hír: mi, magyarok nem vagyunk a legjobb szeretők között az első tízben.

Daily Mail (fordította: Nyemcsok Éva)

A felmérést 20 ország bevonásával, 15 000 gyakran utazó nő bevonásával készítették - az eredmény tanulságos. A megkérdezett nők nem csak hogy pontozták a különböző nemzetek férfiait, hanem még jellemzést is adtak az erősebb nemről. Ami egyes esetekben - nos, nem túl hízelgő.

Mint kiderül: az angolok túl lusták, vagyis azt akarják, hogy mindent a nő csináljon. A német férfiak pedig - büdösek. A svédek túl gyorsan túl akarnak lenni rajta, a hollandok pedig durvák az ágyban. Az amerikaiak túlságosan dominánsak. Szegény törökök is megkapták: nagyon izzadnak a lepedőn. Az oroszok pedig túl szőrösek. A velszi férfiak sem kaptak túl sok dicséretet, a megkérdezett nők zöme azt mondta rájuk, hogy önzőek. Szóval nagyjából ők a legrosszabb szeretők világszerte, akikhez a megkérdezett nők egyáltalán nem vágynak vissza.

A jó hír: mi, magyarok nem vagyunk a legrosszabb szeretők között az első tízben. Fotó: Corbis

A jó hír: mi, magyarok nem vagyunk a legrosszabb szeretők között az első tízben.
Fotó: Corbis

És mi a helyzet a legjobbak listájával? Ahogyan az várható volt, a latinok vezetik a toplistát: a spanyol férfiakat a brazilok majd az olaszok követik, a franciáké a negyedik hely.

A világ legjobb szeretői

1. spanyolok
2. brazilok
3. olaszok
4. franciák
5. írek
6. dél-afrikaiak
7. ausztrálok
8. új-zélandiak
9. dánok
10. kanadaiak

A világ legrosszabb szeretői

1. németek (büdösek)
2. angolok England (lusták)
3. svédek (túl gyorsak)
4. hollandok (irányítani akarnak)
5. amerikaiak (durvák)
6. görögök (nyálasak)
7. velsziek (önzők)
8. skótok (túl hangosak
9. törökök (izzadósak)
10. oroszok (szőrösek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!