Bolti jelenet

2020.03.27. 12:00

A megengedettnél több vécépapírt akart vásárolni, bilincsben vezették el

Jelenetet rendezett egy szupermarket pénztáránál egy 54 éves német nő, miután a koronavírus-járvány miatt bevezetett új szabályt betartva az eladók nem engedték, hogy egy csomagnál több toalettpapírt vásároljon. A rendőrök bilincsben vezették el.

Forrás: Shutterstock

Kiabált az eladókkal, jelenetet rendezett, majd tiltakozásból ráült a pénztár szállítószalagjára egy 54 éves német nő, mert az egyik szupermarket alkalmazottai nem engedték neki, hogy több csomag vécépapírt vegyen – írja a német NTV hírtelevízió honlapjára hivatkozva a V4NA hírügynökség. Az eset Bergneustadtban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban történt.

A nő hangosan kiabálva tiltakozott az eladók beavatkozása ellen, akik ezért rendőrt hívtak. Az erőszakos vásárló kiabált, kapálózott, ellenállt a helyszínre érkező rendőrök intézkedésének is, ezért megbilincselték és előállították a helyi rendőrőrsön.

Klopapier-Kauf eskaliert: Frau in Handschellen aus Supermarkt getragen – https://t.co/bJEYsCpss3 😳

Németországban a koronavírus-járvány nyomán kitört pánikvásárlások megszüntetése érdekében rendeletet vezettek be, miszerint egy ember egy alkalommal legfeljebb egy csomag toalettpapírt vásárolhat.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!