Egyperces

2012.06.13. 14:09

A sínekre lökte a metró egyik alkalmazottját - videó

Több éves börtönbüntetés vár egy férfira annak köszönhetően, hogy a metrósínekre lökött egy nőt. Szerencsére az eset nem fordult tragédiába.

munkatársunktól

Több éves börtönbüntetés vár egy férfira annak köszönhetően, hogy a metrósínekre lökött egy nőt. Szerencsére az eset nem fordult tragédiába - írja a manna.ro.

A Daily Mail információi szerint Jevgenyij Borogyin veszekedett egy nővel, aki a szentpétervári metró egyik állomásán dolgozott. Egy adott pillanatban meglökte a nőt, aki a sínek közé esett.



A másik férfi, aki tanúja volt a beszélgetésnek, először jól behúzott a támadónak, majd a nő segítségére sietett, és kiemelte a sínek közül. A nő nem sérült meg súlyosan - olvasható a manna.ro cikkében.

A lökést látva egy harmadik férfi is elkezdett feléjük szaladni, de mire odaért, a támadó menekülésre fogta, ezért őt kezdte üldözni. Miután a nőt kisegítő férfi megbizonyodott róla, hogy a nő jól van, ő is a támadó után vetette magát. Az esetet a metró biztonsági kamerái rögzítették.

Borogyint végül elkapták, és letartóztatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!