Egyperces

2009.07.23. 01:11

Átkutatták Jacko orvosának irodáit

Szövetségi ügynökök kutatták át a júniusban elhunyt énekes, Michael Jackson orvosának houstoni irodáit szerdán. Conrad Murray volt együtt a sztárral, amikor Jacko meghalt.

A szövetségi kábítószer-ellenes egységek (DEA) szóvivője szerint szó sincs arról, hogy razziát tartottak volna az orvos munkahelyén. Violet Szeleczky azt mondta: a Los Angeles-i hatóságok kérték a DEA segítségét. Az orvos ügyvédei viszont azt állítják: nem is értesítették őket a kutatásról, és szerintük igenis razziát tartottak a hatóságok. Miranda Sevcik, Murray doktor ügyvédcsapatának szóvivője szerint "ez elfogadhatatlan a számunkra."

A kutatással kapcsolatban egyelőre nem hoztak részleteket nyilvánosságra. Azt továbbra sem lehet tudni pontosan, miben halt meg Michael Jackson. A hatóság a sztárt kezelő öt orvost is kihallgatta már az ügyben. Murray volt az egyetlen, aki Jacko halálakor mellette volt. Ügyvédei szerint a média miatt az orvos kénytelen napi 24 órán át testőrökkel közlekedni. Annak ellenére, hogy a jogászok szerint a doktornak semmi köze Jackson halálához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!