Egyperces

2009.10.11. 10:17

Bajor Imre nem megy műtőbe

Barátai is aggódnak Bajor Imréért, aki közölte: veszély ide vagy oda, ő bizony a bokáját öszszetartó fémlapocskákkal éli le az életét.

Delmagyar.hu

„Így most kétszeres biztonságban érzem magam, hiszen annak nagyon kicsi az esélye, hogy a csontom és a platina is egyszerre törjön el. Hála ennek a nemesfémnek, végre értékes ember lettem" - humorizált a Heti hetes sztárja.

Bár Bajor könnyedén veszi a dolgot, az idegen test komoly bajokat okozhat, ha túl hosszú ideig marad a szervezetben. A csontot és a bőrt is megviseli a fémdarabka, a fájdalomról nem is beszélve - írja a Blikk.

„Általában azt javasoljuk a betegeknek, hogy fél év után távolíttassák el a beépített fémet, ebben az esetben is ezt tettük" - mondta dr. Fidel Zoltán, Bajor orvosa. Ám a Kicsi Huszár erre nem hajlandó, pedig még áprilisban műtötték meg a bokáját.

„Nem tudom most bevállalni az operációt, egyszerűen túl sok a próba és az előadás, inkább sántítok egy kicsit. Be kellene feküdni a kórházba, hetekre le kellene mondanom mindent, mint tavasszal tettem. Elég volt ebből ennyi" - sorolta az álkifogásokat Bajor Imre, aztán végre kibökte: egyszerűen fél.

„Mindentől rettegek, hát még a műtétektől. Maradnak a fémdarabok. Lehet, hogy nem leszek annyira fitt, mint eddig, de sebaj" - nyilatkozta két próba között Bajor, aki amúgy sem tekint optimistán a jövőbe. „Hogy évek múlva ez veszélyes lehet? Hát, az orvosok amúgy sem biztatnak azzal, hogy még húsz év vár rám, úgyhogy ez nem izgat" - zárta le a témát. Bajor a kevés mozgástól igencsak kikerekedett az elmúlt hónapokban, így már ismerősei is folyton nyaggatják: menj a kórházba, Imi!

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!