Egyperces

2017.06.11. 10:05

Bemutatjuk az intergalaktikus hőst, Lord Bucketheadet, aki kiállt Theresa May ellen

Egyértelműen kijelenthető, hogy az űrlord sötét maskarája ellenére beragyogta a brit választásokat.

Lord Buckethead nem csak a világűrben, a Földön is harcol, egészen pontosan a maidenhead-i választókerületben volt Theresa May egyik kihívója. Az űrlord már harmadszor indult a választásokon: 1987-ben [namelink name="Margaret Thatcher"] ellen állt ki, akkor követelte a birminghami reptér lebontását, hogy a helyére űrkikötő épülhessen, majd 1992-ben John Major kihívójaként képviselte az intergalaktikus érdekeket. Az idei választáson [namelink name="Theresa May"], Elmo és a Monster Raving Loony párt mögött saját rekordját megdöntve, 249 szavazatot gyűjtött be.

Forrás: YouTube

Forrás: YouTube

Buckethead intergalaktikus missziójával államosítaná a brit énekesnőt, Adele-t; eltörölné a Lord titulust, egyedül csak ő használhatná; a Fantom Zónába száműzné Katie Hopkins publicistát; és legalizálná a rókavadászok levadászását. Szociális-társadalmi jellegű ígéreteket is tett: támogatná az iskolákat, segítené a lakhatást és szociális ellátást, valamint fejlesztené a helyi infrastruktúrát.


Lord Buckethead egy kampány videót is közzétett a választások előtt:


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!