Bochkor Gábor exe inkább a nőket választotta, miután szakítottak

Bochkor Gábor élete egyik legnagyobb pofára eséséről vallott: egykori szerelme a szakításuk után átpártolt a saját neméhez.

Hazánk egyik legismertebb szívtiprója kétségtelenül Bochkor Gábor, aki rádiós-, té­vés ­karrierje mellett színes ma­gán­életével is időről időre a figyelem középpontjába kerül.

Számos ismert nő feltűnt az oldalán az évek során: Csisztu Zsuzsával a kilencvenes évek közepén alkotott egy párt, majd a meglehetősen viharosra sikerült szakításuk után Dobó Kata színésznő következett a sorban. De Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is volt főszereplő Bocsi életében, akit exei szinte egyöntetűen kissé konok, nehéz természetű férfiként jellemeznek. Osvárt Andrea egy tévéműsorban a régóta keringő pletykát is alátámasztotta, miszerint a rádiós nem épp a hűség mintaképe – írja a Bors.

De szoknyapecérség ide vagy oda, Bochkor Gábort is érték pofonok nőktől. Dobó Kata például amerikai karrierjét választotta helyette, nem beszélve Várkonyi Andreával történt szakításáról.

De volt ennél cifrább szerelmi ku­darca is, amely az ATV-n futó #Bochkor című műsorának legutóbbi adásában bu­kott ki belőle. Vendégeivel – Jakupcsek Gabriellával, Wossala Rozinával, Lakatos Márkkal és Ganxsta Zolee-val – az érdekes-e, kire cserél az exed? témát kivesézve ugyanis el­árulta: szakításuk után az egyik volt kedvese a saját neméhez kezdett vonzódni.

– Volt egy né­met barátnőm, aki később több éven keresztül nővel volt. Átpártolt. De nekem ezzel nem volt bajom, nem volt rossz megélni – mondta a műsorban Bochkor, akivel ellentétben Ganxsta Zolee „abszolút megalázónak” tartja a szituációt.

Böjte Csaba kijöhet a kórházból (videó)
A ferences szerzetes közösségi oldalán megosztott videóban mondta el, hogy orvosai ígérete szerint hétfőn talán kiengedik.
Egy 9 éves kisfiút marcangolt meg egy megvadult pitbull
A kisfiú életéért orvosai jelenleg is küzdenek. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Szörnyű tragédia, 38 évesen elhunyt a magyar bajnok sportoló
Pintye Szabolcs négy évvel ezelőtt vonult vissza az ökölvívástól.
Nem volt hattalálatos a lottón, így tovább nő a nyeremény
A 49. héten már 1,27 milliárd forintot nyerhet, aki eltalálja mind a hat számot.
A hét ingatlana: ennél meglepőbb házat nem láttunk mostanában! + fotók
Nagy családi összejövetelekre alkalmas étkezővel nyit a most következő, szegedi luxus ingatlan. A kisebb szobák inkább modern jegyeket hordoznak, de akad a hirdetésben lovaskocsi is! Egy családi ház, mind felett, fantasztikusan nagy alapterületen!
Főszerepben Wolf
Vi­­szontagságos évet tudhat ma­ga mögött a hódmezővásárhelyi Csomorkány SE vívója, Wolf Eszter.