Egyperces

2011.03.24. 11:19

Egy kilométerig bírta a szétmarcangolt nő

Újabb halálos áldozata van a kóbor kutyáknak Romániában. Ezúttal az Argeş megyei Albota településen téptek szét szó szerint a gazdátlan ebek egy 62 éves nőt, aki később kínok között meg is halt.

Delmagyar.hu

Az áldozatot egy elhagyott úton támadták meg az állatok, így senki sem hallotta a nő kétségbeesett kiáltásait. A szétmarcangolt nőnek még volt annyi ereje, hogy a támadás után egy kilométert megtegyen a házáig, ott azonban elvérzett - írja a manna.ro.

A környéken lakók elmondták, az utóbbi időben több tucat kóbor ebet vettek észre egy sintér telepen. A nő, aki este munkából tért haza, rövidíteni akart, így botlott a gazdátlan állatokba.

A nő hozzátartózói szerda reggel fedezték fel, hogy az áldozat háza és annak környéke tele van vérnyomokkal. A lakásban minden véres volt, egyértelmű jele annak, hogy a nő sokáig haldoklott, miközben megpróbált segítséget kérni.

A helybéliek szerint a sintérek más, nagyobb településekről hozták a községbe a kóbor kutyákat. A piteşti-i polgármester hivatal szerint alaptalanok az albotaiak feltételezése, az önkormányzat kutyamenhelyekre viszi a négylábúakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!