Egyperces

2007.07.09. 16:19

Életveszélyes is lehet a gyantázás

Majdnem belehalt egy rosszul elvégzett gyantázásba egy nő Ausztráliában. A brazil stílust kedvelő hölgy annyira ragaszkodik az általa szépnek tartott formához, hogy még az életveszélyt is vállalja érte.

Egy évvel ezelőtt került először kórházba bőrfertőzéssel a melbourni lány. Akkor egy rosszul elvégzett gyantázás következtében betegedett meg, és mivel cukorbetegsége miatt immunrendszere nagyon gyenge volt, majdnem az életébe került a szépségszalon gyakornokának tévedése.

Az orvosoknak sikerült megmenteniük a nő életét, aki azonban nem volt hajlandó lemondani a brazil frizuráról, és most újra a klinikán kötött ki. Ezúttal önmaga borotválta le szőrét nemi szervéről, és megint fertőzést kapott. A beteg kezelőorvosa elmondta: a rossz immunrendszerrel rendelkezőknek nem lenne szabad gyantáztatniuk, nem veszélytelen ugyanis egy ilyen kezelés. Éppen ezért kéri a hölgyeket, jól gondolják meg, mennyit is ér számukra a szépség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!