Hallgassa élőben!

Elképesztő, mi miatt támadják Tóth Gabit

Egyre több rosszindulatú megjegyzést kap Tóth Gabi, amióta rövid szőke hajra váltott. Egy követője most azt írta legfrissebb képe alá, hogy növesszen hosszabb hajat, mert jelenleg úgy néz ki, mint egy rákos beteg, aki a kemoterápia miatt elvesztette a haját.

A követő sze­rint csak a kendő hiányzik Gabi fejéről a “tökéletes összhatáshoz”.

Az énekesnőt azonnal a védelmükbe vették többen is, rajongói szerint a hozzászóló ezzel nemcsak Gabit sértette meg durván, hanem a daganatos betegséggel küzdőket is. Végül Gabi tette helyre a rosszindulatú beszólogatót.

– Köszönöm, én így érzem jól magam, és a páromnak is így tetszem a legjobban – érvelt a szőkeség.
 

Megkezdődött a TV2-n a Séfek Séfe új évada (videó)
Hétfő este elindult a a Séfek Séfe harmadik évada a TV2-n.
Romániában októbertől indul az oltáslottó
A sorshúzások megszervezését részletező, a gazdasági tárcával közösen kiadott miniszeri rendeletet hétfőn írta alá Cseke Attila megbízott egészségügyi miniszter.
Orbán Viktor: kérdések és válaszok (videó)
Videót osztott meg a miniszterelnök.
Lengyel kormányszóvivő: nem zárják be a Turów bányát
Negatív hatással lenne lengyelek millióinak energiabiztonságára, tágabb értelemben az egész Európai Uniót is veszélyeztetné.
Több mint negyven új fertőzött a megyében
Jótékonysági gálavacsorával köszönték meg a hétvégén Csongrádon azok munkáját, akik hozzájárulnak a koronavírus-járvány leküzdéséhez. Közben a megyében péntek óta 42 új koronavírussal-fertőzöttet regisztráltak.
440 millió forintból fejlődött Székkutas 2020 óta
Lakossági fórumot tartottak hétfőn délután Székkutason, ahol szó esett a vírushelyzetről és a megvalósult, illetve aktuális fejlesztésekről is.