Ezzel kedveskedett nőnap alkalmából Emilio a feleségének - Fotók

Emilio úgy döntött, valami igazán különlegessel lepi meg szeretett feleségét nőnap alkalmából. Meglepetését szerette volna titokban tartani, azonban Tina leleplezte, mire készül a férje.

Sokat törte a fejét Emilio, hogy mivel kedveskedjen feleségének nőnap alkalmából. Az énekes úgy döntött édességgel lepi meg szerelmét, azonban nem egy átlagos darabbal.

“Szerettem volna Tinát meglepni valami finomsággal, mindketten imádjuk az édességeket. Tinával pedig egymást imádjuk, így mi mással kedveskedhettem volna neki, ha nem egy fényképes tortával, amelyen én vagyok”
– mondta Emilio, aki egy dabasi cukrászdába ment el, hogy elkészítse a remekművet. Tinának nem árulta el hova megy és mire készül, azonban Emilio titkolózása nem hagyta nyugodni Tinát.
 

“Mikor felhívtam Emilt össze-vissza ködösített, hogy hol van és mit csinál. Mivel a telefonomon látom, hogy hol tartózkodik gondoltam utánanézek mi keresnivalója van Dabason” – mondta Tina, aki betért a cukrászdába is, míg Emilio a műhelyben készítette a meglepetés tortát. Hogy hogyan fogadta Tina a fényképes remekművet, kiderül a Drága családom következő epizódjából.
 

Megkétszereződött hazánkban az e-számlafizetésre regisztrálók száma
Több mint 80 százalékkal megugrott az új regisztrációk száma a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzetet követően.
Agrárminisztérium: a vendéglátók, közétkeztetők is válasszák a hazait!
Nehéz helyzetben vannak a helyi termelők, akik előtt a városok sorra zárják be eddigi egyetlen értékesítési színterüket, a termelői piacokat.
Átkeresztelték a frankfurti stadiont
Ezentúl nevezzék Deutsche Bank Parknak.
Több forrásból származik a marsi víz
Két különböző, egymástól jelentősen eltérő vízkészlettel rendelkező bolygócsíra ütközhetett egymással.
Rajzfilmhős lett Puskás Ferencből
Április 1-jén láthatjuk a Puskás Ferenc gyermekkori kalandjait megidéző Puskás Öcsi és barátai című alkotást.
Egy éve fogadták el a családvédelmi akciótervet
A program legsikeresebb eleme a babaváró támogatás, eddig mintegy 80 ezren vették igénybe.