Egyperces

2019.03.08. 12:08

Ezzel kedveskedett nőnap alkalmából Emilio a feleségének - Fotók

Emilio úgy döntött, valami igazán különlegessel lepi meg szeretett feleségét nőnap alkalmából. Meglepetését szerette volna titokban tartani, azonban Tina leleplezte, mire készül a férje.

Munkatársunktól

Sokat törte a fejét Emilio, hogy mivel kedveskedjen feleségének nőnap alkalmából. Az énekes úgy döntött édességgel lepi meg szerelmét, azonban nem egy átlagos darabbal.



"Szerettem volna Tinát meglepni valami finomsággal, mindketten imádjuk az édességeket. Tinával pedig egymást imádjuk, így mi mással kedveskedhettem volna neki, ha nem egy fényképes tortával, amelyen én vagyok"

- mondta Emilio, aki egy dabasi cukrászdába ment el, hogy elkészítse a remekművet. Tinának nem árulta el hova megy és mire készül, azonban Emilio titkolózása nem hagyta nyugodni Tinát.

 


"Mikor felhívtam Emilt össze-vissza ködösített, hogy hol van és mit csinál. Mivel a telefonomon látom, hogy hol tartózkodik gondoltam utánanézek mi keresnivalója van Dabason" - mondta Tina, aki betért a cukrászdába is, míg Emilio a műhelyben készítette a meglepetés tortát. Hogy hogyan fogadta Tina a fényképes remekművet, kiderül a Drága családom következő epizódjából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!