Egyperces

2017.09.07. 09:31

Fábry Sándor nyolc évig őrzött titkát árulta el

Fábry Sándor nem szívesen beszél a magánéletéről. Azt eddig is lehetett tudni, hogy 2011-ben született egy kislánya, Borbála, de a humoristának van egy kisfia is.

A showman rendszeresen megjelenik egy Duna menti településen egy asszonynál és nyolcéves kisfiánál. A látogatások egyáltalán nem a véletlen művei: a gyermek ugyanis Fábry kisfia, akit családja elől természetesen nem, csak a sajtó elől titkolt - írja a BorsOnline a Story magazin nyomán.


A magazin megkeresésére elárulta: valóban van egy fiúgyermeke is - arról azonban nem nyilatkozott, miért váltak külön az útjai a gyermek anyjától.

 

Magyarországon számtalan család él megosztottságban. Ennek ezer és egy oka lehet és ezeknek nagy része nem éri el a média ingerküszöbét. Tudják rólam, hogy nem szívesen nyilatkozom a családomról. (...) Egy családom van, és egy kisfiam, akit az édesanyja nevel, és akit a feleségem beleegyezésével természetesen látogatok. Nyugalomban, megértésben élünk. Imádom a gyermekeim, mindent megtennék értük. Ez a titkom.

 

Árvát fogadott örökbe


Fábry 2009-ben Malawiban örökbefogadott egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta. A showman őt itthonról évekig támogatta anyagilag, és a kapcsolatot is tartották - ám az országban bekövetkezett katonai hatalomátvétel után sajnos szem elől tévesztette. Úgy tudni, a gyermek azóta egy spanyol családhoz került.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!