Hallgassa élőben!

Fábry Sándor nyolc évig őrzött titkát árulta el

Fábry Sándor nem szívesen beszél a magánéletéről. Azt eddig is lehetett tudni, hogy 2011-ben született egy kislánya, Borbála, de a humoristának van egy kisfia is.

A showman rendszeresen megjelenik egy Duna menti településen egy asszonynál és nyolcéves kisfiánál. A látogatások egyáltalán nem a véletlen művei: a gyermek ugyanis Fábry kisfia, akit családja elől természetesen nem, csak a sajtó elől titkolt – írja a BorsOnline a Story magazin nyomán.

A magazin megkeresésére elárulta: valóban van egy fiúgyermeke is – arról azonban nem nyilatkozott, miért váltak külön az útjai a gyermek anyjától.
 

Magyarországon számtalan család él megosztottságban. Ennek ezer és egy oka lehet és ezeknek nagy része nem éri el a média ingerküszöbét. Tudják rólam, hogy nem szívesen nyilatkozom a családomról. (…) Egy családom van, és egy kisfiam, akit az édesanyja nevel, és akit a feleségem beleegyezésével természetesen látogatok. Nyugalomban, megértésben élünk. Imádom a gyermekeim, mindent megtennék értük. Ez a titkom.

 

Árvát fogadott örökbe

Fábry 2009-ben Malawiban örökbefogadott egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta. A showman őt itthonról évekig támogatta anyagilag, és a kapcsolatot is tartották – ám az országban bekövetkezett katonai hatalomátvétel után sajnos szem elől tévesztette. Úgy tudni, a gyermek azóta egy spanyol családhoz került.

Borsonline.hu
Kásler: a WHO döntésével nemzetközi szinten is beigazolódott a magyar kormány álláspontja
A WHO jóváhagyta pénteken a kínai Sinopharm állami gyógyszergyár által a koronavírus ellen kifejlesztett vakcina vészhelyzeti alkalmazását.
Von der Leyen: az EU elkötelezte magát a 2030-ra kitűzött szociális célok elérése mellett
Felszólította az Egyesült Államokat és más vakcinagyártó országot, hogy az Európai Unióhoz hasonlóan tegyék lehetővé az oltóanyagok kivitelét.
Gólzáporos győzelemmel zárt a Mezőkövesd
Az 55. születésnapját ünneplő Pintér Attila csapata ezt megelőzően hat fordulón át volt nyeretlen az élvonalban.
Zelenszkij a Donyec-medencei helyzetről tárgyalt a Benelux államok külügyminisztereivel
Ukrajna tartja magát a tűzszüneti megállapodáshoz.
Több száz, Ukrajnát érintő hamis profilt törölt a Facebook
Az oldalak független hírkiadványnak tüntették fel magukat és igyekeztek támogatni torzított tartalmaikkal ukrán politikusokat – feltehetően fizetség fejében.
Bakondi: magyar területen mindennapos az embercsempészek elfogása
Sok országban lazítások jönnek, ami kedvez a határsértőknek.