Egyperces

2007.03.29. 16:19

Feleséget talált magának a világ legmagasabb embere

Feleséget talált magának a világ legmagasabb embere, a kínai Bao Xishun. A 2,36 méter magas férfi régóta kereste párját hirdetések útján.

Végre feleséget talált magának a világ legnagyobb embere. Az 56 éves kínai Bao Xishun, aki 2 méter 36 centiméter magas, már régóta elkeseredetten kereste élete párját. A magasnövésű kínai végül szülővárosában talált menyasszonyt. Az ara 29 éves és 1 méter 68 cemtiméter magas, eladóként dolgozik a kínai Chifeng városban.

Bao Xishun magasságával hitelesített Guinness World Records csúcstartó. A Beijing News nevű lap híradása szerint a férfi így nyilatkozott: "Hosszú ideje adok fel hirdetéseket, hogy párt találjak, se az erőfesztíés most végre sikerrel járt."

A férfi a kínai hadseregben szolgált, ahová azonban csak azért vonult be, hogy egy kosárlabdacsapat tagja legyen. A magasságrekorder jelenleg állattenyésztéssel foglalkozik és reklámfilmekben vállal szerepet.

(Forrás: Reuters)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!