Egyperces

2017.12.24. 12:10

Fodor Zsóka nyolc éve családja nélkül tölti a karácsonyt

Ismeretlen emberekkel tölti a szentestét mindenki Magdi anyusa, aki édesanyja halála óta, vagyis nyolc éve kénytelen egyedül lenni karácsonykor.

Testvére Venezuelában él, ráadásul nézetei miatt nem vesz tudomást a karácsonyról. Fodor Zsóka szomorkodik ugyan, de nem esik kétségbe - számol be a Bors.

Fotó: Zsolnai Péter

Fotó: Zsolnai Péter

– Egyedül vagyok, de a magányt nemigen ismerem. Fogadott fiamként tekintek Schmuck Andorra, többek között vele leszek szenteste. Andor egy pezsgős vacsorát ad a hozzám hasonló sorsú embereknek egy elegáns szállodában. Olyanoknak, akik egyedül lennének ezen a napon, így aztán jó sokan ünnepelünk majd. Egyébként általában elutazom valahova vagy fellépéseket vállalok az ünnepekre, mert édesanyám halála óta nem találom a helyem. Sokan elhívnak magukhoz karácsonyozni, de nem szeretnék mások terhére lenni, ezért inkább nem megyek – árulta el a Barátok közt egykori sztárja, akinek már csak egy élő rokona van, mégsem tudja megosztani vele az ünnepet. És nem csak a távolság miatt.

Fodor Zsóka fogadott fiaként tekint Schmuck Andorra, idén a szentestét is együtt töltik több hasonlóan egyedülálló meghívott társaságában. Fotó: Zsolnai Péter

Fodor Zsóka fogadott fiaként tekint Schmuck Andorra, idén a szentestét is együtt töltik több hasonlóan egyedülálló meghívott társaságában. Fotó: Zsolnai Péter

– A bátyám Venezuelában él, és jehovista. Nem ünnepli sem a szilvesztert, sem a karácsonyt. Ráadásul a vallása azt sem engedi meg neki, hogy vegyen másoknak ajándékot, de azért ő elfogadja. Az évek során megszoktam már ezt a helyzetet. A karácsony egyébként is szomorkás nekem, mert csonka családban nőttem fel, de most lelkes vagyok, amiért Andor elhívott a vacsorára – mondta el Zsóka.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!