Egyperces

2019.02.13. 10:22

Hat-hét nőnek is emlékezetessé teszi a Valentin-napot Árpa Attila

Magányos nőket köszönt fel a szerelem napján a még ma is sármos producer.

Árpa Attila a barátait, ismerőseit kérdezgette, ismernek-e olyan asszonyt, leányt, aki megérdemelné, hogy a szerelem napján köszöntsék, de nem kap semmilyen figyelmességet, mert nincs kitől.

Az egész azzal kezdődött, hogy sok okos és szép hölgy ismerősömről kiderült, hogy magányos. Aztán egy női magazin munkatársai úgy gondolták, hogy még mindig vonzó férfinak számítok, ezért engem tesznek címlapra Valentin-napon.


Hogy lehet ezt jóra fordítani?

Kitaláltam: olyan nőkhöz megyek el, akiket nem köszöntenek fel, pedig jólesne nekik a figyelmesség. Kapnak tőlem kozmetikumokkal teli csomagot és virágcsokrot. Például a Fiumei úti Baleseti Intézetben felköszöntök egy ápolónőt, aki éjjel-nappal dolgozik. De nem csak hétköznapi hősökre gondolok, lehet olyan hölgy is, aki évtizedek óta magányos. Teljesen véletlenszerűen választok hat-hét nőt, és csütörtökön meglepem őket.

– meséli a színész-producer.

 

A szerelem napján több olyan nőhöz is becsönget, akiket egyetlen férfi sem lep meg (C) Bors

A szerelem napján több olyan nőhöz is becsönget, akiket egyetlen férfi sem lep meg © Bors



Az a tervem, hogy ennek hagyománya legyen. Jövő­-re hat-nyolc ismert kollégát, akik szintén vonzó férfinak számítanak, megkérem, hogy csatlakozzanak.


A sármőr tagadja, hogy feltűnési viszketegsége vagy túl jó szíve lenne, egészen másnak tulajdonítja a nagylelkűségét.

 

–Reménytelenül ro­mantikus vagyok, és kreatív egyben, ami ilyet eredményez

– neveti el magát.


Kértünk is tőle meglepetés­ötle­tet, hogy férfi olvasóink mivel kedveskedhetnek szerin­te a szerelmesek napján.


– Volt, hogy romantikus va­csorának indult, az­tán bejött egy ci­gányzene­kar, akik félrészegen balhézni kezdtek. Felálltam, hogy meg­verekszem velük, de végül dalra fakadtunk, mert persze az egész le volt előre beszélve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!