Egyperces

2019.08.18. 11:51

Házasságáról vallott Caramel: ilyen hatással van rá felesége

Bár nagy a harmónia az énekes és csoda szép felesége között, van, amiben tűz és víz a házaspár. Caramel elárulta, hogy miben különböznek és azt is, hogy ez milyen hatással van mindennapjaikra.

Munkatársunktól

Szinte lélegzetvételnyi ideje sincs Caramelnek, aki nyáron is az országot járja és koncertek tucatjait adja országszerte. Az énekes az ország minden pontján megfordult már, mégis, alig tud kiemelni egy kedvenc régiót hazánkban.


– Nagyon nehéz egy tájegységet, várost, kedvencnek választani. Annyi csodálatosan szép hely van az országban, mindet szeretem. A fővárost, az Alföldet, a dimbeket-dombokat, ahogy a Balatont is – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Caramel, aki – bár ritkán pihen – azt sem hétköznapi módon teszi.

– Ebben is, mint mindenben kettős személyiség vagyok. Előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy tényleg semmi ne történjen és csak lógathassuk a lábunkat a vízparton. Ennek az ellenkezője is megesik, hogy szeretnék kirándulni, menni valahova. A feleségem pörgős, mászkálósabb típus. Én viszont kényelmesebb alkat vagyok. Van, amikor én veszem át tőle a hangulatát és ráteszek még egy lapáttal, kérlelve, hogy induljunk el, kiránduljunk. Van, amikor fordul a helyzet és inkább ő veszi át az én habitusom. Mindig egymást inspiráljuk, de ugyanahhoz, egyszerre, általában nincs kedvünk. Nincs ezzel gond, szeretjük, hogy mindig hatással vagyunk egymásra – árulta el az énekes a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek, akinek arról is mesélt Caramel, hogy milyen inspiratív módon hat rá a Balaton, ahol már egy kisebb munkaállomást is kialakított magának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!