Hallgassa élőben!

Hódi Pamela szeretne jóban lenni exe új szerelmével

Hódi Pamela előbb ismerte kislánya édesapjának új párját, mint maga Berki Krisztián.Hódi Pamela előbb ismerte kislánya édesapjának új párját, mint maga Berki Krisztián.

Berki Krisztián exe és az új kedvese együtt járt tornázni Rubint Rékához. Még ajándékot is vitt korábban Berki kislányának és Pamelának Mazsi. Mára a kecskeméti cukrászhölgy lett a testépítő új kedvese.

Hódi Pamela előbb ismerte kislánya édesapjának új párját, mint maga Berki Krisztián. A két nő ugyanis együtt járt edzeni.

Nem titkolózik tovább, és felfedte bájos barátnője arcát Berki Krisztián. A 37 éves macsó idestova hat hónapja tett pontot gyermeke édesanyjával, Hódi Pamelával való több évig tartó se veled, se nélküled kapcsolata végére. Azóta mindenki érdeklődve várja, hogy a nagy nőfaló hírében álló Berkinek ki lesz a következő párja. Néhány hete egy Eszter nevű hölgy is feltűnt az életében, ám úgy látszik, a befutó Renáta lett.

 

Kép forrása: borsonline.hu

A Bors utánanézett a bájos kecskeméti lánynak, akiről kiderült, hogy 16 évesen a helyi Élményfürdő Szépe volt, és az egyik zenei csatorna szépségversenyét is megnyerte, 2011-ben pedig A Szépségkirálynő- választás egyik esélyes döntőseként vonult végig a televízió kamerái előtt. A tábori felkészülésben anno Rubint Réka segítette, akivel Reni azóta is nagyon jóban van. A huszonöt éves lány rendszeres látogatója a fitneszlady edzéseinek, Réka pedig Reni cukrászatának egyik törzsvendége, ugyanis a szépség azóta sikeres üzletasszonnyá nőtte ki magát.

Buda után szülővárosában, Kecskeméten is cukrászüzletet nyitott, és finomságait a celebek is szívesen fogyasztják. A Schobert családtól kezdve Polgár Krisztán át Szabó-Kimmel Tamásig mindenki megfordult már a Mazsi becenéven ismert cukrászlánynál. De kiderült, hogy Hódi Pamela is személyesen ismeri az „utódját”.

Rubint Réka edzéseiről ismerem Mazsit, nagyon kedves lány. Decemberben volt fenn nálam és Natinál, hozott ajándékot is. Nagyon jó benyomást tett rám. Örülnék, ha ő maradna Krisztián párja. A kislányom miatt nagyon fontos, hogy kivel alkot egy párt az édesapja, és kivel van Nati, amikor nála van. Mazsi ellen semmi kifogásom

– mondta a Borsnak Pa­mela, aki az új szerelem kapcsán re­mény­kedik egy jobb viszonyban a műsorvezetővel.

– Bízom benne, hogy Krisztián megtalálta az igazit, és a boldogsága a mi kapcsolatunkra is jó hatással lesz. Én abszolút jó érzéssel közeledem felé, és Nati miatt szeretném a lehető legjobb kapcsolatot kialakítani Krisz­tiánnal – tette hozzá Pamela.

hirdetés
A Dal 2021: Hamarosan kiderül, melyik lesz az év magyar slágere
Hazai döntetlennel maradt sereghajtó a Diósgyőr
A sereghajtó Diósgyőr ugyan kétszer is vezetett, végül 2-2-es döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel.
Új alakulatot hozott létre a kolumbiai hadsereg a kábítószer-termelők elleni fellépésre
Az új, hétezer fős alakulatot főleg a venezuelai határon lévő Catatumbo régióban, valamint Cauca és Putumayo tartományokban fogják bevetni.
Olaszország egyre több városát zárják le a vírusmutációk terjedése miatt
Eközben a halottak száma túllépte a 97 ezret az egészségügyi minisztérium péntek esti adatai szerint.
Brüsszel segítségével próbálja támadni Jansa miniszterelnököt a szlovén kommunista baloldal
Janez Jansa tiltakozó levelet írt Ursula von der Leyen bizottsági elnöknek, amelyben cáfolja a vádakat.
Pajzán feladvány: van bugyi Palvin Barbin vagy teljesen elfelejtette?
Az biztos, hogy a világhírű magyar modellről készült fotó cseppet sem szokványos.
Korlátok között is felszabadult farsangot tartottak Vásárhelyen – fotók
Hagyományőrzés kiszebáb égetéssel és exatlon játékkal? Elsőre különösnek tűnhet a párosítás, de a vidám felfordulástól hangos iskolaudvaron az ötlet kiállta a próbát. A Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában farsangoztak.