Egyperces

2019.02.01. 08:54

Injekciókúrával fogyott Molnár Anikó, rá sem lehet ismerni - fotók

A valóságshow-hősből lett állatvédő, és plusz size modell, hosszú évek óta sziszifuszi küzdelmet vív a kilókkal.

Munkatársunktól

Nyáron viszont olyan fényképek készültek Molnár Anikóról, mintha visszamentünk volna az időben 15 évet. Huszonegy kilogrammot fogyott, ami óriási dolog, de még inkább az, hogy azóta egy gramm sem jött vissza, sőt még lement róla hat kiló - írja a Bors.


– Százöt kiló voltam, felborult a ciklusom, meghíztam, gyakran fájt a fejem, izzadtam éjszaka. Ezt csoporttünetnek hívják – kezdte a lapnak mondja [namelink name="Molnár Anikó"]. – Évente két-három alkalommal megyek vérvizsgálatra, legutóbb csináltattam egy terheléses cukrot. Az eredményben volt egy csillag. Sminktetoválok, sok nővel találkozom. Az egyik vendégem, endokrinológus mellett asszisztens, és a legsúlyosabb cukorbetegségtől szenved. Mutattam neki a leletem, és bár sokáig makacsul ellenálltam, végül elmentem az orvosához. Kiderült, a határon vagyok, az utolsó pillanatban kaphatjuk el a cukorbetegséget.


Anikó kapott egy listát arról, hogy mit nem ehet. Nem volt szigorú, de a gyorsan felszívódó szénhidrátokat lassúra kellett cserélni. Megvonták például a cukrot és a fehér rizst, az alkoholt.


– Ez könnyen betartható, nem számolgatós diéta – folytatta. – Három hónap alatt csak három kiló ment le, ezért döntött dr. Balogh Illés az injekció mellett. Egészen addig nem voltam hajlandó szúrni magam, míg nem találkoztam egy lánnyal, akivel ugyanaz az orvosunk, és ő már harminc kilót fogyott. Megmutatta, hogy csinálja, és onnantól elkezdtem szúrni magam ezzel a vércukorszint-szabályzó készítménnyel, ami nem inzulin. Onnantól csak sokszor bírtam keveset enni. Egy hét alatt fogytam két kilót úgy, és ez folytatódott. Százötről indultam, most hetvennyolc kiló vagyok. Fél év alatt, de ki számolja! Anyám szólt, hogy ne fogyjak többet. A pasim szerint vissza kéne szednem. Hálás vagyok az orvosomnak, aki azt mondta, soha nem fogja megengedni, hogy visszahízzak.


 

Borsonline.hu






 

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!