Egyperces

2010.04.14. 09:56

Jól szájon vágják Hajdút?

Ezrével támadtak Hajdú Péterre egy netes közösségi portál felhasználói, mert mozgássérültek helyén parkolt. A csoport tagjai szeretnék megütni a műsorvezetőt, aki jogi elégtételt vesz.

Delmagyar.hu

A hírnév ára, hogy figyelő szemek követik a celebek minden mozdulatát. Így van ez Hajdú Péterrel is, aki az elmúlt hónapokban többször mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt. Hamar kitudódott a ballépés: járókelők fotókat készítettek a szabálytalankodásokról, és feltöltötték a világhálóra. Az már aligha a hírnév megfizethető ára, hogy Hajdú kihágásai kapcsán a Facebook közösségű portálon megalakult az „Úgy megütnélek, Hajdú Péter, mert azt hiszed, neked mindent szabad" nevű csoport, amelynek napok alatt 3200 tagja lett. Az oldalra özönleni kezdtek a sértő, trágár bejegyzések, sőt nyílt fenyegetések, pedig Hajdú a portálon már korábban elnézést kért a parkolási etikett megsértéséért - írta a BorsOnline.

A teljes cikkért kattintson ide! >>

Címkék#TV2#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!