Egyperces

2019.05.29. 13:22

Kerti partiba hívta II. Erzsébet királynő Andreát - fotók

A debreceni születésű Andrea a brit hadseregben szolgáló férje, Shailendra Singh kísérőjeként vehetett részt az exkluzív eseményen.

Munkatársunktól

Május 23-án II. Erzsébet királynőtől egy magyar hölgy, Singh Andrea meghívást kapott a Buckingham-palo­ta veteránok tiszteletére tartott rendezvényére írja a Bors.


– Kellemes meglepetés volt, mivel erre a kerti partira kizárólag olyan embereket hívnak meg, akiket erre érdemesnek tartanak. A férjem tizenöt éve a brit hadseregben szolgál, és most július 4-én szerel majd le a há­borús sé­rü­lései miatt – mesélte Andrea. – A pá­rom Afganisztánban, Kenyában és Irakban is harcolt, és mivel jelenleg főállásban gondozom őt, ezért én is vele tarthattam.


Andrea a Borsnak elmondta, egy életre szóló élménnyel lett gazdagabb, nagyon családias és magasztos hangulatú volt az esemény. A szervezők mindenkivel kezet fogtak, személyesen köszöntötték őket is, és szinte mindenkivel lehetett be­szél­getni.


Az ápoló végzettségű nő 2012-ben akkori férjével és lányával érkezett Angliába, a házassága azonban zá­tonyra futott. 2015-ben ismerkedett meg Shailendrával, akivel 2016-ban összeköltöztek, két évvel ezelőtt pedig össze is házasodtak. Andrea számára nem volt könnyű beletanulni a Fidzsi-szigeteken született, de indiai gyökerekkel rendelkező férfi kultúrájába, és a katonafeleségek életét is időbe telt megszoknia, ám úgy érzi, mostanra teljesen befogadta őt párja családja.


A házaspár Magyarországon képzeli el a jövőjét.



(Lead-kép: MTI)


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!