Két musicalt vinne színpadra Szikora Róbert

Bár gőzerővel készül a decemberi Aréna nagykoncertre és minden évben több tucat konertet ad, jövőbeli tervei között mégis a musicalek szerepelnek.

Minden energiáját a közelgő nagykoncertre fordítja Szikora Róbert, aki hosszú évtizedek óta örvendezteti meg a közönséget a védjegyének számító csikidám stílussal. A zenész most nemcsak a közelgő nagykoncert kulisszatitkairól mesélt, de a róla készülő életrajzi filmről is.

“Annak idején Neményi Ádám kért fel a filmre, azonban az ő halálával a film terve is meghalt. Nem szeretnék mással dolgozni, nagyon fájdalmas lenne” – mondta a 103.9 Sláger FM-en Szikora Róbert, aki tele van jövőbeli tervekkel.

“Az R-GO működik tovább 2019-ben is. Évi 35-40 koncertünk van, járjuk az országot, vannak külföldi fellépéseink is. Rengeteg tervem van, de ember tervez, Isten végez. Két musical ötletem is van, amit szeretnék megvalósítani. Az egyik Gábor Zsazsa története, az egyetlen magyar, aki Hollywoodban igazán befutott és legenda lett. Szerintem ő a világ első celebe. A másik tervem Szent Erzsébet történetének feldolgozása. Vallásos ember vagyok, róla pedig kevesen tudják, hogy egy magyar szent, akinek nagyon érdekes életútja volt. 2020-ra szeretném feldolgozni a történetét” – mondta Szikora Róbert a ma este 20:00-tól hallható Sláger Témában.

Donald Trump koszorút helyezett el Szent II. János Pál szobránál
A szentélyt a szövetségi főváros északkeleti részén található katolikus bazilikánál II. János Pál emlékének ajánlott múzeumként nyitották meg 2001-ben.
Hatvanezer munkahelyet védhetnek meg a magyar vállalkozások
Nyolcvanmilliárd forint értékű beruházásra pályáztak egyetlen nap alatt a magyar vállalkozások – írta a Facebookon György László államtitkár.
New York kormányzója a rendőrséget okolja, mert nem vetett véget az erőszaknak
Andrew Cuomo jobb munkára szólította fel New York rendőrségét.
Közösségi memorandumot adott át az MKP a szlovák kormányfőnek
A dokumentumban a helyi magyar közösség fennmaradásához és gyarapodásához elengedhetetlenül szükséges tényezőket fogalmazták meg.
Erdélyben is megkondulnak a történelmi magyar egyházak harangjai
A helyi idő szerint fél hatkor (közép-európai idő szerint fél öt) megszólaló harangokkal egy időben megannyi helyszínen tartanak szűk körű koszorúzást.
Visszatér a tévéképernyőre a Balatoni Nyár
A magazinműsor egyszerre lesz aktuális, szórakoztató, praktikus és kreatív.