Kiderült mivel lepte meg szülinapján az 50 éves Jennifer Anistont volt férje

Brad Pitt igazán kitett magáért. Egy 79 millió dolláros ház kulcsait adta át volt kedvesének. De nem ám egy akármilyen házat vett.

Aniston még februárban rendezett egy hatalmas bulit az 50. születésnapja alkalmából, amiről nem hiányozhattak a legnagyobb sztárok sem. A vendégek között felbukkant exe, Brad Pitt is, aki különleges dologgal lepte meg volt feleségét.

A Mirror megtudta, hogy a színész egykori Beverly Hills-i villájukat vette meg Jennifernek.

Az esküvőjük előtt közösen vásárolták a fényűző luxusingatlant, amelyhez hatalmas úszómedence és teniszpálya is tartozik. 2005-ös válásuk után azonban nem tudtak megegyezni, így megváltak tőle, a pénzt pedig elfelezték.

Az álomlakás elvesztése pedig megviselte a színésznőt, és nagyon bánta, hogy sosem vásárolta meg a házat. Brad Pitt a születésnap alkalmából pedig megvette az éppen eladó lakást, és odaadta ajándékba Jennifer Anistonnak.

Lángba borult egy újdelhi piac, sokan meghaltak
Negyvenháromra emelkedett egy újdelhi piacon vasárnapra virradóra kitört tűz halálos áldozatainak száma – jelentették be indiai hatósági források.
Rasmussen: még most is fáj a románok elleni vereség
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy fogalmazott, igyekeztek kitisztítani a gondolataikat a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság vasárnapi játéknapja előtt.
Elkészült az e-töltőoszlop Bordányban
Elkészült a felfestés is, és már egy ideje használható a Homokhátság első, elektromos üzemű autók töltésére alkalmas váltóáramú, két­­állásos töltőoszlopa a bordányi faluház parkolójában.
A jövő hét elején kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt
A késelő diák édesapja meglátogatta a tanárnőt és csaknem egy órán át beszélgettek.
Fenyegetést jelentenek a nemzeti parkokra a betolakodó állatfajok
Megtizedelhetik a parkok vadvilágát, károsíthatják a természetes ökoszisztémákat.
Januártól teljes kapacitással működik a repülőgépgyár
A Fusion mellett a négyüléses orosz Il-103 típusú repülőgép gyártásának előkészítése is megkezdődik.