Egyperces

2019.05.28. 10:12

Király Viktor nagy lépésre szánta el magát

Kezem, lábam remegett - mondta a népszerű énekes.

Munkatársunktól

Közel két év együtt járás után nagy lépésre szánta el magát Király Viktor: római útjuk során, a napokban eljegyezte modell kedvesét, Virág Anitát. Még nem tudják, milyen esküvőjük lesz írja a Bors.


– Egyelőre csak ízlelgetjük, milyen jó érzés, hogy jegyesek vagyunk. Bárki bármit mond, igenis egy gyűrű bizonyosságot ad a nőnek és a férfinak is, hogy jó úton halad a kapcsolat. Azóta minden reggel úgy köszöntjük egymást, hogy "jó reggelt, menyasszonyom, jó reggelt, vőlegényem" – kacagott Viktor.


Az énekes álmában sem gondolta, hogy egy koncert előtti lámpaláz semmi a leánykérés előtti "pánikhoz" képest.


– Elképesztő módon izgultam, nem ismertem magamra. Konkrétan remegett kezem, lábam. Anita nem is tudta, mi van velem, mert séta közben elvonultam, hányingerem volt, annyira féltem, hogy mit mond – emlékezett Viktor, aki végül a Trevi kútnál vette a bátorságot, és eljegyezte szerelmét.


– Nem számítottam rá, hogy menyasszonyként térek haza, de a világ legboldogabb nője vagyok – mondta Anita, aki nyitottságával vette le a lábáról az énekest.


A családalapítás is szóba jött, de mindketten úgy gondolják, a gyerekkérdés még nem aktuális.

 

Borsonline.hu

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!