Köllő Babett: Nagyon tudok küzdeni

Csapatjátékos, szorgalmas és maximalista - ezt az oldalát is megmutathatja Köllő Babett a TV2 új, nagyszabású élő show-műsorában. A színésznőt a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának egyik szereplőjeként ismerte meg az ország, de jóval több annál. Hogy ezt bizonyíthatja a Csak show és más semmi színpadán, annak férje is nagyon örült.

 Csak show és más semmi, TV2, péntek, 19.00

– Interjúnk idején még három nap van hátra a Csak show és más semmi kezdetéig. Izgul?
– Hónapok óta beszélgetünk erről a műsorról, a háttérben régóta folynak a tárgyalások, de én még mindig nem hiszem el, hogy pénteken indulunk! Magam miatt nem izgulok egyébként, legfeljebb csak a színpadra lépés előtt fogok. Az első adásban Veréb Tamás lesz a partnerem, és kutyusokkal dolgozunk a produkcióban. Így inkább amiatt aggódom kicsit, hogy rajtam kívülálló tényezők miatt nem tudom majd megoldani a feladatot – hiszen a kiskutyák nem feltétlenül azt csinálják, amit mi szeretnénk.

Fotó: TV2

– Hogyan zajlott a felkészülés?
– Először bizalmat kellett kiépíteni a kiskutyákkal, ami azért nem két pillanatba telt, és nem volt egyszerű. Hiszen attól, hogy idomítottak és a gazdájuknak megtesznek mindent, miért teljesítenék egy vadidegen kéréseit? Ezért eleinte nem is tettünk mást, mint ültünk, játszottunk velük és etettük őket, hogy egyáltalán megszokjanak minket.

– Felteszem, ebben segítségére lehetett, hogy otthon van egy kiskutyája: Masni.
– Három is van! Masni a benti kutya, akit – miután már nagy állatidomárnak kezdtem érezni magam – próbáltam rávenni erre-arra, gondolván, hogy ő is ügyeskedhet. De ez nyilván nem így működik, hosszú hónapok munkájába telne, mire ő egyáltalán bármit is megcsinálna. Rajta kívül van egy óriás schnauzer és egy shar pei kutyánk is, ők az udvaron élnek. Meg van egy törpehörcsögünk is. Egyébként, ha tehettem volna, a próbákról is hazahoztam volna egy-két kutyust, nagyon szerettem velük dolgozni, szeretet-feltöltődés, nagy élmény volt az egész.

– Milyen feladatokat vállalna szívesen a későbbiekben?
– Tetszett az a légtornászos mozdulat, amit a show előzetesében csináltam, azt a vonalat merném folytatni, de nagyon szeretnék táncolni is – remélem, lecsaphatok majd egy olyan feladatra, amiben megmutathatom a tánctudásom.

– Van a színésznő, akit egy szűkebb réteg ismer, van a „luxusfeleség”, akit már egy ország láthatott. Ebben a show-ban milyen Köllő Babett szerepel?
– Mindegyik én vagyok – nem is nagyon mondhatnék mást. Mivel itt páros feladatokat kapunk, a nézők megismerhetik a csapatjátékos oldalam. Anélkül egyébként nem is tudnékműködni a színházban. Nagyon szorgalmas vagyok, sosem ülök, mindig csinálnom kell valamit. Szerintem ez a produkcióinkon is látszódni fog – remélem, hogy olyan partnereket kapok, akik ugyanúgy rengeteg energiát fektetnek majd az egészbe –, mert azt szeretném, hogy a nézők lássák, mennyire tudok küzdeni. Nem akarok görcsösen nyerni, ilyesmi nincs bennem, inkább csak szeretném továbbra is viccesen felfogni az életet, kellő humorral, és megmutatni, hogy rejlik bennem egy nagyon szorgalmas, maximalista nő is, akit annyira eddig még nem láthattak.

– Akkor most adott a lehetőség.
– Igen, és nagyon örült ennek a műsornak a férjem is.

– Mit szólt hozzá?
– Erre azt mondta, hogy ez tényleg nagyon jó! Mert ő pontosan tisztában van vele, hogy mennyi munkát fektetek mindenbe, legyen szó akár egy színházi szerepről, amit valóban kevesebb, öt-hatszáz ember lát esténként. Örül, hogy most a tévében is meg tudom mutatni, mi minden van bennem.

– Kislánya, Milla ott lesz a stúdióban?
– Ahhoz még kicsi, nyolcéves. De otthon nézi majd a tévé előtt. Ahogy azt is nézte, amikor kint voltam a dzsungelben, és minden este lerajzolta, hogy milyen bátorságpróbáim voltak éppen. Ő így dolgozta fel az egészet. Nagyon ügyes egyébként, szerintem most is sokat rajzol majd.

– Mit gondol a csapatról, ki az, akit esetleg riválisnak tart a hölgyek közül?
– Nem hiszem, hogy kell rivális. Eleinte még gondolkodtam ezen, de aztán rájöttem, nem is feltétlen csak az számít majd, hogy kinek lesz a legnehezebb produkciója, és hogyan teljesíti. Merthogy kicsit mindig a személyiségek harca is ez a színpad, az sokat nyom a latban, hogy kit mennyire szeretnek az emberek. Úgyhogy én megpróbálok tényleg viccesen, humorosan, minőségi produkciókat letenni az asztalra. De mivel ez egy csapatjáték lesz, a siker nem csak rajtam múlik majd.

– A színházra mennyi ideje jut a show mellett?
– Jóval kevesebb. Őszre is ajánlottak szerepeket, de nem tudtam elvállalni. A futó darabokból párat megtartok, amikben nem vagyok lekettőzve, azokat játszom tovább. December közepéig már nem vállalok új előadást.

– Akkor most a televízióé a főszerep.
– Igen, és örülök ennek. Több mint húsz éve játszom színházban, amit szintén nagyon szeretek, de ez egy új világ. Most nagyon sokat tudok tanulni, és tetszenek az új kihívások.
 

Csak show és más semmi
Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a show-királyok és show-királynők között versengenek a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor. A műsorvezetők: Liptai Claudia és Ördög Nóra.
szponzorált tartalom
MVM EDISON 2020 – Verseny az innovatív megoldásokért
Blazevic visszajön elköszönni a szurkolóktól
Nyolc szezon után távozik a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatától Alen Blazevic.
Nukleáris együttműködési megállapodást is aláír Minszkben Orbán Viktor és Szijjártó Péter
Négy együttműködési megállapodást ír alá a magyar és fehérorosz fél a pénteki minszki látogatás alkalmával.
Ősszel kezdi forgatni első mozifilmjét Deák Kristóf
A kész film a tervek szerint jövő ősszel kerül a mozikba és a nemzetközi fesztiválokra.
Felgyújtottak egy rendőrt a tüntetők (videó)
Elképesztő képsorok láttak napvilágot Mexikó második legnagyobb városából.
Figyelem! Forgalmi korlátozások lesznek a Stefánián
Június 9-től ezekre a változásokra számítson a Stefánia környékén.
Bemutatták a mintegy ötmilliárd forintból megújított radiológiát – Fotók
Sikerként könyvelhető el, hogy a klinika saját kézbe vehette a képalkotó diagnosztikai ellátást – jelentette ki Palkovics László miniszter Szegeden.