Hallgassa élőben!

Már csak egy akadálya van, hogy a tinifiú feleségül vegye legjobb barátjának az anyját

A Kentuckyban élő Jaimee Brown, aki több mint húsz évvel idősebb a fiúnál, már igent is mondott fiatal szerelmének, aki alig várja, hogy végre oltár elé vezethesse kedvesét.

Hosszú évek óta ismerik egymást, de csak nagyon lassan bontakozott ki furcsa szerelmük. Gabbard mindössze tizenegy éves volt, amikor videójátékoknak köszönhetően megismerkedett Brown fiával – írja a Bors.

A fiatal fiú akkor került közelebb a 39 éves háromgyerekes anyához, amikor elhatározták, hogy együtt lefogynak, és rendszeresen eljártak futni. Idő közben jobban megismerték egymást, és rájöttek, mennyire vonzódnak a másikhoz. Végül a fiú elég bátor volt, hogy elhívja randizni a legjobb barátja édesanyját, sőt azóta már vagy háromszázszor feltette neki a kérdést: hozzá megy-e feleségül?

– Három gyermekem van, és nekem ők a legfontosabbak. Csakis azután mentem bele a kapcsolatba, hogy meggyőződtem arról, egyiküknek sincs kifogása ellene. Szerencsére mindnyájan nagyon szeretik őt, és azóta is legjobb barátok a nagy fiammal – mondta Brown.

Az első lánykérésre egy családi kincskereső játék közben került sor, és azóta a fiú szinte naponta újra-és újra megkéri az asszony kezét, aki mindig igent mond neki. Már lázasan készülnek esküvőjükre is, ám Brown hivatalosan még nem vált el volt férjétől. De amint kimondja a bíróság, hogy tönkrement házasságának hivatalosan is vége, azonnal oltár elé állnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Hirdetés
A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM
Segíteni hívják az öregdiákokat
Elhunyt az Év veszprémi mentőse – ő is a koronavírus áldozata lett
Hatalmas veszteség érte Veszprémet, az egészségügyet.
ÁSZ: az idén teljesíthető az államadósság csökkentése
Az októberig rendelkezésre álló adatok alapján az államadósság-mutató idei évre tervezett értéke betartható – állapította meg kedden kiadott elemzésében az Állami Számvevőszék (ÁSZ).
Hat megyeszékhelyre 60 új elektromos busz érkezik jövőre
Hatvan új elektromos busz érkezik jövőre a Zöld Busz Programban, amely Győrben, Egerben, Székesfehérváron, Zalaegerszegen, Szolnokon és Szegeden áll majd forgalomba – jelentették be kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.
Döntött az Országgyűlés: jön a négykérdéses gyermekvédelmi népszavazás
Döntött az Országgyűlés a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi tárgyú népszavazás elrendeléséről.
Újra jár a tramtrain
Meghibásodás miatt Szegeden belül nem közlekedett kedden reggel a tramtrain. A hibát elhárították, 10:50-től ismét a teljes vonalon jár a vasútvillamos.