Egyperces

2007.04.26. 16:19

Megkéselte az aggódó hozzátartozókat az őrült orvos

Megzavarták kellemes telefonbeszélgetését a halálán lévő beteg aggódó hozzátartozói – késsel esett neki a rokonoknak az ámokfutó orvos Bulgáriában.

Szófia egyik kórházának bejárata előtt történt a véres eset, a délutáni órákban. Egy bolgár orvos, ahelyett, hogy lélekszakadva sietett volna a szívrohammal beszállított beteg segítségére, kényelmesen folytatta addigi tevékenységét: éppen mobiltelefonján tárgyalt valakivel.

A 47 éves szófiai férfi igen súlyos állapotban érkezett meg a klinikára, de a doktor fontosabbnak tartotta telefonbeszélgetését, és nem akart a beteg emberrel foglalkozni. Az aggódó rokonok nemtetszésüknek adtak hangot, mire a megsértett orvos bicskájával a szemtelen hozzátartozókra rontott, és összeszabdalta őket. Az incidens alatt a beszállított beteg életét vesztette, az elhunyt fia és felesége pedig már több sebből vérzett, mire sikerült lefogni az őrült egészségügyi dolgozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!