Nagy titkolt árult el Zalatnai Cini - Egy híresség vette el a leányságát

Az énekesnő akkor tizenhat-tizenhét éves volt.

Ez a történet akkor kezdődött, amikor az énekesnő még a Toldy gimibe járt, talán tizenhat sem volt.

– Ott ismertem meg Komár Lacit, amikor az iskolabálon játszottak – meséli Cini. – Akkor már énekelgettem az osztálytársaimnak. Az osztályunkba sok későbbi zenész járt, Török Ádám, a Tolcsvayék. Összejártunk, zenélgettünk. Akkor összeszedtem a bátorságom, és odamentem a zongoristához, Tóth Tibihez. Mondtam, tudok énekelni, próbáljuk meg. Megengedték, és óriási siker lett. A Laci, ahogy szokta, csak annyit mondott: nem is olyan rossz – mesélte a Borsnak az énekesnő.

A buli után üzentek Cininek, hogy van-e kedve egyszer lemenni velük énekelni? Laci ott azzal fogadta: „oké, jó hangod van, de én másképp gondolom”.

– Nem énekesnőt keres, hanem barátnőt – magyarázza Cini. – Onnantól elindult a szerelem. A Laci volt az első fiú az életemben. Bizony! Nagyon hamar el is jegyeztük egymást. Tizenhat, tizenhét éves voltam, később kezdtem, mint a mai gyerekek. Másfél, két évig voltunk együtt.

1966-ban az első Táncdalfesztiválon már nem voltak egy pár. Komárt ugyan el akarták vinni katonának, de nem emiatt szakítottak.

Cini és Komár László viharos kapcsolatának további titkairól ITT olvashat.