Egyperces

2007.04.26. 16:19

Negyed tonnát fogyott egy év alatt a legkövérebb férfi

A New York-i Michael Hebranko példát mutatott mindazoknak, akik arról panaszkodnak, hogy nem sikerül lefogyniuk. A legkövérebb férfi majdnem 250 kilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg. <br>

A férfi egy éve lakója a Brookhaven rehabilitációs központnak, ahol naponta 1400 kalóriányi ételt, általában halat, csirkét és salátát vesz magához, valamint könnyebb tornagyakorlatokat is végez. Erőfeszítéseit Sri Chinmoy indiai spiritualista aranyéremmel jutalmazta.

„A legnagyobb harc a fejemben zajlik" – nyilatkozta a súlyos személyiség. – „Nincs teltségérzetem, amikor eszem. Eddig az ételben találtam meg az élet élvezetét, most már a családomtól és a barátaimtól kapom meg ezt." Pár évvel ezelőtt a hatóságoknak a háza falának egy részét kellett kibontaniuk ahhoz, hogy speciális kórházba szállíthassák, a túlsúlyát megszüntetni kívánó gyógykezelés megkezdéséhez. „Hálát adok Istennek minden egyes napért, amelyet megélek, fiatalabbnak érzem magam, és több az energiám" – mondta Hebranko.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!