Egyperces

2009.07.23. 17:46

Női lesifotóst ütött meg a hős Jude Law

Megütött egy női lesifotóst Jude Law Londonban szerda éjjel - írja csütörtöki számában a The Sun nevű brit bulvárlap. A színész azt mondta: "véletlenül" ért a nőhöz.

Jude Law cimborájával, a szintén színész Leonardo DiCaprio-val bulizott az Automat nevű bárban, majd amikor elhagyták a szórakozóhelyet, a paparazzók kint vártak rájuk. Egyiküket, a női fotóst Law hátulról erősen fejen ütötte. A színész az eset után azt mondta, hogy "baleset történt és csak kinyújtotta a kezét, hogy ne tudják lefényképezni." A lesifotós viszont azt állítja, hogy "erősen ütötte meg szántszándékkal a sztár."

Jude Law jelenleg a londoni West End egyik színházában játsza Hamlet-et. A brit színészen és DiCaprio-n kívül ott volt még a londoni bárban a rapper Jay-Z, a Destiny's Child volt énekese, Michelle Williams és a két legutóbbi Batman-film rendezője, Christopher Nolan is.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!