Egyperces

2013.06.25. 19:04

Oláh Ibolya melósnak áll

Titokban tartja, hogy milyen szakmát tanul, mert nem szeretné, ha a rajongói sajnálnák őt. Ibolya kétkezi munkás lesz – hacsak nem jön egy mecénás, aki segít neki új lemeze megjelenésében.

borsonline.hu

Nem kecsegteti könnyű sorssal az élet a tiszadobi énekesnőt, aki most is – mint ahogy az életében már többször – zsákutcába jutott. Menedzsere lelépett, fellépései nincsenek, csak az a kevéske barát, aki mellette maradt, segíti abban, hogy túlélje a hétköznapokat - írja a borsonline.hu.

Fél évvel ezelőtt még minden szép volt, sokat dolgozott, zeneileg rendkívül termékeny időszak áll mögötte, a negyedik lemeze is majdnem elkészült – de csak majdnem. A menedzser és a szponzorok távozása miatt már nem tudta befejezni a stúdiómunkálatokat.

- Új bevételi források után kell néznem, ezért beíratkoztam egy tanfolyamra. Nem szégyen a munka, jó a teherbírásom, tanulok egy szakmát. Még nem szeretném megmondani, mi az, de kétkezi meló. Ha énekesnőként nem kellek sehova, akkor majd melósként helyezkedem el - mondta Oláh Ibolya.

Borsonline.hu

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!