Egyperces

2014.11.25. 11:12

Ördög Nóra: ˝Mindig csak a csöcsök!˝

A műsorvezető a vasárnap esti Rising Starban korántsem volt olyan visszafogott, mint ahogy megszokhattunk tőle.

Meglepően elengedte magát [namelink name="Ördög Nóra"] a Rising Star vasárnapi adásában. A mindig bájos tévés csöcsöket emlegetett, amivel kínos helyzetbe hozta az egyik versenyzőt is.

Történt ugyanis, hogy Majka megdicsérte a soron következő versenyző, Mező Dorottya külsejét, amire Nóra azonnal lecsapott. Kijelentette, hogy a férfiaknak csak a női keblek számítanak, ám mindezt olyan módon, hogy még a sokat látott Majka is zavarba jött. Budai Renátóban sem a megszokott módon próbálta oldani a feszültséget: "Nagyon izgulós vagy? Becsokiztál már egy kicsit?" - aki meglepetéstől megszólalni sem tudott.

A Borsnak Majka elárulta, hogy műsorvezetőtársa nem hozzá idomul polgárpukkasztó kijelentéseivel:

– Nórinak nem kellett lelazulnia. Ő mindig is ilyen volt. A lazaságnak pedig igenis jelen kell lennie a televízióban. Sőt jó lenne, ha ez lenne a tévézés alapja – nyilatkozta Majka, aki úgy gondolja, nem véletlenül döntött ismét ennyi néző a Rising Star mellett.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!