Hallgassa élőben!

Patkányok öltek meg egy csecsemőt

Patkányok harapdáltak halálra egy kiságyban fekvő csecsemőt Lousiana-államban, egy ohioi kisbabának pedig két lábujját harapták le rágcsálók - számolt be az esetekről csütörtökön az amerikai média.

Ohio államban három embert vádolnak kiskorúak veszélyeztetésével, miután a hathetes babát többször megharapták a patkányok és emiatt elvesztette két lábujját.

A lousiana-állambeli kisbaba pedig azután vérzett el, hogy többszáz rágcsáló támadt rá kiságyában. Mire a mentők kiértek, az ordító apát az utcán találták: a családfő később azt mondta, nem hallották a három hónapos gyereket sírni. A szomszédok azt állítják: a gyerek mindig ápolt és vidám volt, és az apa épp nemrég állított fel csapdákat a patkányoknak a házban és az épület körül.

Nem tudni, mi baja, de orvosai tanácsára több programját is lemondta az utolsó pillanatban II. Erzsébet
A Buckingham-palota szerdai tájékoztatása szerint II. Erzsébet királynő „vonakodva ugyan”, de eleget tesz orvosai kérésének, és a következő néhány napot pihenéssel tölti.
A magyar történelem is lehet menő – online játszható a Hadfiak (videó)
Izgalmas kérdések, ritkán hallott adatok, lélegzetelállító sztorik és figyelemre méltó élettörténetek.
Sporttörténelmet írt a bronzérmes U20-as női vízilabda-válogatott Izraelben
Három Csongrád-Csanád megyei származású játékossal és Varga Tamás szövetségi vezetőedzővel írt sporttörténelmet a bronzérmes U20-as női vízilabda-válogatott az izraeli Netánjában.
Gál Kinga: az EU ugyanolyan hibásan kezeli az energiaválságot, mint a migrációs krízist
Az EP-képviselő szerint az is egyértelmű, hogy a gáztározók nincsenek megfelelő módon feltöltve Európában.
A Nyugat új katonai doktrína elfogadására kényszerítette Moszkvát
Katonai fenyegetéssel, valamint politikai és gazdasági nyomásgyakorlással a Nyugat kikényszerítette, hogy Moszkva és Minszk ellenlépéséket tegyen.
Folyik a makói kórház korszerűsítése
Jó ütemben folyik az a kórházi fejlesztés Makón, amelynek indulásáról még tavasszal adtunk hírt. A csaknem félmilliárd forintos beruházásnak köszönhetően a sebészet és a krónikus belgyógyászat újul meg.