Egyperces

2019.06.12. 11:11

Ráijesztett rajongóira Korda György: rosszul lett a színpadon

Az énekes hétvégenként akár három-négy bulit is bír, ám egy másfél órás koncert közben már szüksége van némi pihenőre.

Munkatársunktól

Megijesztette a rajongóit [namelink name="Korda György"]. A Borshoz eljutott információk szerint múlt hétvégén a Siófok Plázson rosszul lett a 81 esztendős énekes.


– Úgy tűnt, nehezen viseli a hőséget, pedig isteni műsort adtak Klárikával. Az énekes már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt – mesélte a Borsnak az egyik jelenlévő.


A lap megkereste Korda Györgyöt, aki elárulta, hogy megviselte a hirtelen jött meleg. A legendás énekes ráadásul egy sátorszínpadon adott élő koncertet.


– Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót – panaszolta Korda, aki a koncertje közepén eltűnt a színpadról.


– Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből és utána én eltűnök pár számra, mert muszáj, hogy kipihenjem magam. Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával – osztotta meg eltűnésének okát a népszerű énekes.


 

Borsonline.hu

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!