Egyperces

2012.04.03. 12:23

Rajzszögekből lett frizurája a kisfiúnak

Egy ismert művész szegecseket ragasztott az autoimmun betegségben szenvedő gyerek kopasz fejére, akinek nagyon tetszett az így nyert sündisznó hatás.

munkatársunktól

A 12 éves Michael Matsen gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ami miatt fejét csupaszra kellett borotválni. Ő és Philip Levine úgy döntöttek, újra értelmezik a kopaszságot - írta a The Sunra hivatkozva a borsonline.hu. A kis Michael fejét a kozmetikában használatos ragasztó segítségével rajzszögekkel borították be. 500 fém darabocska került a kisfiú fejére, aminek köszönhetően úgy nézett ki, mint egy sün.


- Michael nagyon szereti Philip munkáját - mondta el a kisfiú édesanyja, Lani. Michael imádta a közös munkát, ezért több terve is van a jövőre nézve. Szeretné, ha Philip színes cukrok, M&M vagy Skittles kerülne a fejére. A művész eddig kávébabbal és Swarowski kristályokkal kísérletezett saját fejbőrén. - Az én művészetem azon alapszik, hogy valami rossz dolgot pozotívvá változtassak – nyilatkozta Philip.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!