Hallgassa élőben!

Rajzszögekből lett frizurája a kisfiúnak

Egy ismert művész szegecseket ragasztott az autoimmun betegségben szenvedő gyerek kopasz fejére, akinek nagyon tetszett az így nyert sündisznó hatás.

A 12 éves Michael Matsen gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ami miatt fejét csupaszra kellett borotválni. Ő és Philip Levine úgy döntöttek, újra értelmezik a kopaszságot – írta a The Sunra hivatkozva a borsonline.hu. A kis Michael fejét a kozmetikában használatos ragasztó segítségével rajzszögekkel borították be. 500 fém darabocska került a kisfiú fejére, aminek köszönhetően úgy nézett ki, mint egy sün.

– Michael nagyon szereti Philip munkáját – mondta el a kisfiú édesanyja, Lani. Michael imádta a közös munkát, ezért több terve is van a jövőre nézve. Szeretné, ha Philip színes cukrok, M&M vagy Skittles kerülne a fejére. A művész eddig kávébabbal és Swarowski kristályokkal kísérletezett saját fejbőrén. – Az én művészetem azon alapszik, hogy valami rossz dolgot pozotívvá változtassak – nyilatkozta Philip.

Régi néven új motoros: megérkezett a motorola defy
A por-, víz- és ütésálló okostelefon 6,5 hüvelykes HD+ kijelzőt és 5.000 mAh-s akkumulátort kapott.
Döbbenetes állítás: így nézhetnek ki valójában a földönkívüliek
Az idegenekre inkább egyfajta mesterséges intelligenciaként kell tekinteni, mint alacsony, színes emberkékre vagy alakváltó lényekre...
A spanyolok büntetőt rontottak, Lewandowski első gólja pontot ért
Mindkét csapat nyerhetett volna – a döntetlen egyiküknek sem főnyeremény.
Sokat romlott a magyar énekes állapota, az ágyban is alig tud felülni
Váratlanul sokat romlott Dobos Attila állapota, miután a szerelme magára hagyta egy kis időre.
Lochte lemarad az olimpiáról
A hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte nem lesz ott a tokiói olimpián, mivel 200 méter vegyesen csak hetedikként zárt az amerikai úszók ötkarikás válogatójának pénteki napján.
Egyre több illegális bevándorló száll partra Olaszországban
Több mint 1500 migráns ért partot Olaszországban egyetlen nap alatt, többségüket Lampedusa szigetére vitték, ahol ismét problémák akadtak az elszállásolásukkal.