Egyperces

2009.10.07. 08:54

Sokkot kapott, amikor megtudta: HIV pozitív!

A poklok poklát élte át néhány napig a híres zenész-valósághős, Ozzy Osbourne. Egy téves diagnózis miatt azt hitte, hogy halálos beteg.

Ozzy Osbourne néhány napig abban a tudatban élt, hogy gyógyíthatatlan beteg. Ellátogatott ugyanis orvosához, és egy AIDS tesztet készítetett. Az első eredmény azt mutatta, hogy az énekes bizony HIV pozitív, vagyis fertőzött. „Ez volt életem legrosszabb napja" – ismerte be a Black Sabbath frontembere.

Azt is elárulta, hogy saját magát és borzalmas életmódját hibáztatta a rossz eredményért. „Azért fordult elő, mert ittam, sokat drogoztam és az immunrendszerem kikészült, ezért volt a bizonytalan eredmény. Amikor visszatértem az orvoshoz, a következő teszt már negatív lett" – mondta a sokoldalú sztár, aki többek közt elmondhatja, hogy ő adta a Zöld tündér hangját a Moulin Rouge című musicalfilmben, amikor az gonosz lett.

Címkék#Celeb#AIDS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!