Egyperces

2019.05.04. 10:43

Stahl Judit 51 évesen először villantott dekoltázst - fotó

Kivételes csapattal készült egy divatmárka új kampánya.

Munkatársunktól


Mit keres a cipő az asztalon? Avagy, hogy lett Stahl Juditból, Peller Mariannból, Péterfy Boriból divatmodell? De még a fiatal, fogszabályzós színésznő, Farkas Franciska is meglepődött a felkérésen. Dr. Sütő Enikő gyönyörű, nem látszik rajta, hogy 61 éves, de attól még annyi. Meghökkent, amikor kiderült, szuper miniben fotózzák. Kivételes csapattal készült egy divatmárka új kampánya – írja a BorsOnline.


Stahl Judit gondolkodási időt kért, mielőtt döntött. A műsorvezető-író-könyvkiadó olyan szinten nem ért a ruhákhoz, hogy amikor felvette a meseszép költeményt, nem tudta, hogy azt a valamit a nyakába kell-e akasztani? Kiderült, az a valami egy rejtett bugyi. A ruháját hasig kivágták, kíváncsiak voltak, mit szól hozzá.


– Így ötvenegy évesen? Soha nem mutogattam magam kivágott ruhában – neveti el magát. – Szégyellős nő vagyok, alapvetően feketében járok, összekötött hajjal, bakancsban. Meglepődtem, amikor Jagasics Hédi megtalált ezzel az ötlettel. Életemben nem kerestek meg divatfotózással, de minden, ami új, érdekel. Csodálkoztam, hogy belőlem akarnak dívát csinálni. Óriási kaland volt, csodás élmény profikkal dolgozni.



 

Borsonline.hu

Címkék#divat#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!