Szorcsik Viktória: az unalom számomra ismeretlen

Második évadával folytatódik a Korhatáros szerelem, a TV2 romantikus vígjátéksorozatához Szorcsik Viktória is csatlakozott. A színésznő Szandrát, a negyvenes bomba nőt alakítja, és rögtön egy forró jelenettel indít majd.
 
– Mit gondol, korhatáros a szerelem?
– Ha két ember lélekben összetalálkozik, és illenek egymáshoz, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy mekkora köztük a korkülönbség. Bár manapság sajnos nagyon kevés példát látni az őszinte, tiszta szerelemre.

– Ha jól sejtem – ugyan még keveset tudunk a karakteréről –, de Szandra sem az őszinte szerelmet keresi a sorozatban.
– Ennek a szexis karakternek megvan a miértje. Szandra egy megbízatást teljesít, felbérelik egy bizonyos dologgal kapcsolatban és a nőiességét kihasználva igyekszik megoldani a feladatot.

– Milyen volt megformálnia őt?
– Egy bomba nőt kellett hozni, aki kedves, bájos – ugyanakkor megvan a célja a viselkedésének –, ez a karakter rengeteg játéklehetőséget jelentett. Inkább az intim jelenetek állítottak kihívás elé. Ezeket viszonylag szűk helyen vettük fel, nagy stábbal, ráadásul a sorozatbeli partneremmel, Schneider Zoltánnal előzőleg nem ismertük egymást személyesen. Sosem találkoztunk, de már a legelső jelenetünkben ágyba kellett bújnunk, valamennyire mindketten izgultunk egy kicsit. Úgy érzem, kezdetben picit szégyenlősebb voltam, mint amilyen akkor lettem volna, ha ismerem a stábot, volt bennem egy kis feszültség, de azt gondolom, végül elég jól megoldottuk a feladatot. Egyébként én is kíváncsi vagyok a részekre, várom már, hogy visszanézhessem. Ez az évad szenvedélyesebbre, intenzívebbre sikerült, nem csak az én karakteremnek lesznek túlfűtött, erotikus jelenetei.
 

Fotók: TV2
Fotók: TV2

– Hogyan lehet felkészülni az intim jelenetekre?
– Sehogy. Szerintem erre nem tudunk készülni, ha jön egy ilyen jelenet, akkor azt meg kell oldani. Ha van kellő tapasztalat, nem amatőrök vagyunk, akkor ez nem szabad hogy problémát jelentsen. Nyilván nem érzelemből csináljuk, ez egy játék. Azért vagyunk színészek, hogy tökéletesen el tudjuk hitetni, hogy ezek valódi érzelmek. 

– Mennyire volt intenzív a forgatási időszak?
– Nagyon. Sok napot forgattam, aminek nagyon örülök, mert rendkívül jó volt a stáb, és imádtam mindenkivel együtt dolgozni, már most nagyon hiányoznak. Persze néha picit megviselte az embert a korai kelés, az éjszakai forgatás – nyilván egy húszévesnek sem áll jól, ha például hajnali háromkor vagy négykor kell felkelni, hát még egy negyvenévesnek. 

– Nem tudom, ki mondaná meg önről, hogy pontosan hány éves…
– Én sem érzem úgy, hogy annyi lennék. „Mi, hogy negyven?! Valaki szórakozik velem!” – ezt gondoltam a múltkor is. Egyfolytában időcsapdában érzem magam.

– Egyébként szinte pont a születésnapján kezdődik a sorozat második évada. 
– Igen, és annyit elárulhatok, hogy nagyon forró jelenettel nyitok…
ű
– A kerek évfordulóra visszatérve: nagy ünneplés lesz?

– Inkább szeretnék valahova elutazni és egy kicsit kipihenni az elmúlt fél évet, mert nagyon sok elfoglaltságom volt a sorozaton kívül is. Elfáradtam, ami nem baj, mert ez jóleső fáradtság – csak amikor úgy érzem, hogy fizikálisan és mentálisan is a határaimat feszegetem, akkor el kell menni és teljesen kikapcsolni. Lassan már egy éve működik az utazós blogom, szeretném folytatni: most jártam Dubajban, öt napig dolgoztam kint egy fotózáson, az ottani élményeimet is meg akarom írni. Az arab sivatagban fekvő város egyébként nagyon jó hely, de nem az én világom, nem tudnék ott élni. Egyszer jó volt látni, amit lehetett és belefért az időbe, azt megnéztem.

– A Dubajban készült képek közül meg is osztott párat. Fantasztikusan néz ki a fotókon. Mi a titok?
– Nincs titok, mindig is odafigyeltem az alakomra. Világéletemben sportoltam, pici gyerekkorom óta jazzbalettre jártam, szertornáztam, atletizáltam, nagyon szerettem a sífutást is, aktívan töltöttem az időmet. Ez adott egy nagyon komoly alapot. Nyilván már jobban oda kell figyelni, mert a kor előrehaladtával azért nehezebb tartani a formát. De nem eszem nagyon zsíros ételeket, nem fogyasztok sok szénhidrátot. Persze nem vetem meg a pizzaszeletet, a fagyit – inkább futok még két kört vagy görkorcsolyázom három kilométerrel többet, csak hadd egyem meg, amit megkívánok. 

– Mi jelenti a kikapcsolódást?
– Nagyon feltölt, ha lemegyek a Balatonra a szüleimhez vagy kirándulok a Badacsonyban. Imádok a természetben lenni, ez az, ami maximálisan kikapcsol, és a zenehallgatás. Igazából az utazás a hobbim, ha tudok, akkor már indulok is, de nemcsak külföldre, belföldön is annyi jó hely van, számtalan jó lehetőség. Jellemzően mindig feltalálom magam, az unalom számomra ismeretlen szó: ott a család, a barátok, a kutyusaink, a sport, mindig van mit ténykedni.

Újabb fordulatok, csábítás, humor a második évadban
Vajon miként alakul Eszter (Kovács Patrícia) és Dávid (Kovács Tamás) szokatlan szerelmi története? Visszatér a volt férjéhez (Kamarás Iván) vagy egy újabb udvarló (Árpa Attila) csavarja el a fejét? A romantikus vígjátéksorozat újabb izgalmas fordulatokat tartogat a nézőknek. A második évadban feltűnik jó néhány új csábító és még több humor, még több pikáns jelenet látható.