Hallgassa élőben!

Vegetáriánus kolbászért verekedett össze két angol nő - Videó

Az utolsó darabot vitte el egyik a másik elől.

Április 27-én durva jelenetnek voltak szemtanúi egy angol pékség vásárlói. Két nő ugyanis az utolsó szál vegetáriánus kolbászért összeverekedett. – írja a Dail Mail.

Először felháborodva üvöltözni kezdett, majd amikor látta, hogy ennek ellenére megveszi a vásárló a kolbászt, nekiesett.


A támadó a földön is rugdosta áldozatát. A pékség szóvivője azt nyilatkozta, hogy mindennél fontosabb számukra vendégeik és dolgozóik biztonsága, így a hatóságokkal közösen igyekeznek kinyomozni, mi is történt pontosan. A rendőrség közleménye szerint azonban hozzájuk eddig még nem érkezett bejelentés az incidensről.

 

Pénteken nyílik a Rotschild-kiállítás – Fotók
Több mint 20 ruhát láthatnak az érdeklődők péntektől a Fekete Házban, amelyeket a magyar divatkirálynő, Rotschild Klára tervezett. A divat nagyasszonya Tito és Kádár feleségét is öltöztette, de az egyiptomi uralkodócsalád is rendelt tőle.
A világ harmadik legnagyobb drágakövét bányászták ki Botswanában
A világ harmadik legnagyobb drágakövének tartott, 1098 karátos gyémántot bányásztak ki Botswanában – közölte a De Beers bányakonszern és a kormány.
Múzeumok Éjszakája tárlatvezetésekkel
Az éjszaka, amikor minden ÚJRA életre kel… mottóval rendezik meg országszerte a Múzeumok Éjszakáját, amelyhez a a vásárhelyi muzeális intézmények is csatlakoztak.
Magyar Régizenei Központ alakul Haydneum néven
Az intézmény a magyar vonatkozású barokk, bécsi klasszikus és kora romantikus repertoár népszerűsítését tűzte ki célul.
Három átkelőhely nyit újra a magyar-szerb, egy a magyar-román határon
Négy helyen is könnyebb lesz átkelni a szomszédos országokba.
Tálibok elfoglalták a legfontosabb átkelőhelyet Tádzsikisztán felé
A radikális iszlamista tálibok elfoglalták Afganisztán legfontosabb határátkelőhelyét Tádzsikisztánba.