Veszélybe került Geszti Péter szeme

Sportbaleset miatt kellett - immár ötödik alkalommal - megműteni a reklámszakember bal szemét. Az orvosok szerint komoly veszélyben volt a látása.

A Bors információi szerint pár nappal ezelőtt Geszti Pétert focizás közben egy eltévedt és igen erősen megrúgott labda úgy arcon találta, hogy megsérült a bal szemén a retinaimplantátuma.

A reklámszakembernek ez a szeme tinédzserkora óta egyébként is sok problémát okozott már, először 17 évesen egy taekwandó versenyen rúgták meg, majd rá egy évre a katonaságnál szenvedett traumás fejsérülést, aminek következtében levált a retinája.

Hosszú idő és több műtét kellett ahhoz, míg sikerült úgy stabilizálni a szemét, hogy ne veszítse el végleg a látását, 18 évesen majdnem megvakult.
 

Fotó: Bors/Knap Zoltán
Fotó: Bors/Knap Zoltán

Érdekes adalék, hogy a műtétsorozatok alatt so­kat kellett sötétben feküdnie az egyébként izgő-mozgó Péternek, aki behunyt szemmel ebben az időszakban talált rá egy új önszórakoztatási módra, a dalszövegírásra. Közel száz dalszöveget írt ezután az Első Emelet együttesnek.

A mostani balesettel együtt öt retinaleválása volt ezen a szemén, és szürkehályog-operáción is átesett, vagyis fokozottan kell vigyáznia a látószervére.

 

Meghalt egy fiatal pár a tragikus balesetben – Fotók
Katonai teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Baja közelében, a Bácsbokodi úton, egy bácsalmási fiatal pár a helyszínen meghalt.
Szentesen már szolgálatban van a polgárőrök új járműve
Május 29-én a Kossuth téren ünnepélyesen átvette  a 9 személyes mikrobuszát a helyi polgárőr egyesület.
A Liverpool a legkeresettebb futballcsapat a világhálón
Követőitől a négy hónap alatt 499 milliónyi „kattintás” – beírás, képes és szöveges üzenet – érkezett.
A fehér emberek kiirtásáról ír egy könyv társszerzője
Ugyanakkor ha egy fehérbőrű ember azt írja valahol az interneten, hogy meg akarja óvni a fajtáját és a kultúráját, akkor egyből letiltják.
Orbán: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára
A miniszterelnök a Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötet bemutatásán vett részt Felcsúton.
Könyvkiadók pályázhatnak az E-Könyvtér programba
Komoly irodalmi értékkel bíró kortárs szépirodalmi művek felajánlását várják.