Egyperces

2019.08.05. 10:09

Világra jött Curtis első gyermeke - fotó

Zseni és nagy küzdő lesz Andónisz.

Munkatársunktól

Megszületett Curtis első gyermeke, aki az Andónisz nevet kapta. Az egykor drogfüggő rapper vasárnap reggel jelentette be az örömhírt közösségi oldalán írta a Bors.


"Üdvözöllek életem első Facebook-posztjával. Anyukám és én is jól vagyunk" – írta újszülött kisfia nevében a Facebook-oldalára Curtis, akinek több ezren gratuláltak a csöppség érkezéséhez.


A Bors információi szerint a csöppség a görög származású édesanya testvére, Meszimerisz An­dónisz után kapta a nevét.


A ki­csi 54 centiméterrel és 3070 grammal jött a világra, és már most több­ezres rajongótábora van.


Gazsi Gizella életvitel-tanácsadó állítja: a szerencse fia a legifjabb Széki. Andónisz zseni lesz a számmisztika szerint. – A sport fontos lesz számára, és az elismerés központi szerepet játszik az életében. Sok akadályt kell majd leküzdenie, és a munkájában lesznek, akik nem ismerik el a zsenialitását, de törtető típusként mindent megvalósít. Érzelmekben gazdag természet. A család rendkívül fontos lesz a számára, de nem tűri, hogy mindenben irányítsák. Hajlamos a megfázásra és a veseproblémákra, de ha megerősödik az immunrendszere, ezek a betegségek elkerülhetők lesznek – mondta a Borsnak a látó.



 

Borsonline.hu

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!