Zalatnay Cinit is beválasztotta a Playboy történetének 65 legjobb címlaplánya közé

Az énekesnő a 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotóival érdemelte ki, hogy Kim Basinger, Cindy Crawford és Marilyn Monroe társaságában szerepeljen.

A hazai szexszimbólumok egykor készült aktjai a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek, különösen az, amin a legendás popikon, Zalatnay Cini pózol.

Az énekesnő ma is szívesen idézi fel a régi szép emlékeket, a Borsnak mesélt a fotózással kapcsolatos érzéseiről és a képeinek akkori fogadtatásáról. Ráadásul kiderült az is, hogy egy véletlennek köszönheti azt, hogy közel az ötvenhez lekerült róla a ruha.

Idén 65 éves az amerikai lap – Hugh Hefner 1953-ban rakta össze az első számot.

A 65 év ikonikus szépségei ebből az alkalomból készült el. A különkiadásba a legsikeresebb, és legszebb magyar hírességek is bekerültek, így természetesen Zalatnay Sarolta az elsők között látható.

Nézze meg a magyar szépségeket itt.

Jól működik a hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzése
Már külföldről is érdeklődnek a magyar fejlesztésű alkalmazás iránt.
A csongrádi úszók nagyon örülnének a motiváló bajnokságok pótlásának
Cikksorozatunkban a Csongrád megyei úszókluboknál érdeklődünk az egyesületi munkáról, hiszen közeleg a nyári szezon, de egyelőre versenyek nélkül.
Kroos: a profi foci visszatér majd a járvány előtti állapotba
A Real Madrid német középpályása szerint azonban ez egy hosszú folyamat lesz.
Orbán Viktor: Hazám, hazám
Már elérhető a Hazám, hazám – Az összetartozás dala klipje, amelyet a miniszterelnök is megosztott szerdán a közösségi oldalán.
Varga Judit: tovább folytatjuk a munkát (videó)
A brit The Times-nak és a francia Valeurs Actuelles-nek adott interjút az igazságügyi miniszter.
Közös virtuális emlékműsorral emlékeznek Trianonra a felvidéki magyarok
Tekintettel a koronavírus-járvány miatt elrendelt óvintézkedésekre, rendhagyó módon, közös virtuális emlékműsorral idézik fel a Felvidéken a trianoni békediktátum századik évfordulóját és annak következményeit.