Hallgassa élőben!

Életstílus

PR cikk / 22 órája
delmagyar.hu
A gyerekek, a fiatalok nem igazán örülnek az új tanévnek, egy kicsit a felnőttek is idegesebbek, feszültebbek, de csak abban az esetben, ha nem kezdik el időben eltervezni a gyerekszobát és időt áldozni annak megvalósítására. A kamasz gyerekeknek ugyanis már másabbak az igényei, mint egy kisgyermeknek, így a szobájuk berendezésénél is eltérő bútorzatra van szükség. Olyan lakberendezési eszközökre, kiegészítőkre és dekorációkra, amelyek nem pusztán csak az alvást segítik elő, hanem komfortos tanulási környezetet és pihenésre alkalmas területet is biztosítanak a számukra. Mutatjuk is, hogy milyen alapvető bútorzatra és egyéb kiegészítőre lehet szüksége egy kamasznak.
PR cikk / 2 napja
delmagyar.hu
Bizonyára te is láttál már mutatós kis kerti faházakat mások udvarában. Amellett, hogy ezek nagyon szépek, és a kert igazi díszei is lehetnek, nagyon hasznosak, hiszen sok mindent elnyelnek. Ahhoz azonban, hogy a kerti házikó valóban igényes legyen, és a funkcióját is el tudja látni, nagyon meg kell nézni, hogy kivel és milyen anyagokból építteted fel.
PR cikk / 2 napja
delmagyar.hu
A tapéta a lakberendezés és otthondekorálás igazi jolly-jokere: életre kelti a teret, megkoronázza a látványt, egyéniséget visz az enteriőrbe. Ez éppúgy igaz a mintás tapétára, a fotótapétára, vagy a most őrülten divatos textúrákat illetve faktúrát megjelenítő látványos felületekre, melyekből a fahatású és a betonhatású tapéta minták mellett másik nagy kedvenc a koptatott hatású, strukturált felületek. Most ezekből nézzünk egy kis ízelítőt!
A Nyughatatlan Kiszomboron
5 millió 611 ezer a beoltott, 65 az új fertőzött, nincs újabb elhunyt
A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 747 512 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 31 890 főre csökkent.
„Hobbiszinten lopást kiáltanak, de maguk giga megbízásokat kapnak” (videó)
Dömötör Csaba államtitkár a HírTV műsorában fejtette ki véleményét a Momentummal és Cseh Katalin botrányával kapcsolatban.
Csiga duóval várják a gyerekeket
Úton: A körúton mérik a sebességet, több helyen lezárások vannak
Szegedi közlekedési információk a Rádió Taxi Háromtól.
Életszagú feladatok és izgalmas kísérletek lesznek az érettségin
Számos tantárgyban megjelenik a projektmunka, a hagyományos írásbeli és szóbeli feleletet pedig a kísérletezés, a kutatás, a felfedezés és az alkotás váltja.