Életstílus

2015.05.29. 12:31

Demi Lovato a mentális betegségekben szenvedők megbélyegzése ellen kampányol

A bipoláris zavarban szenvedő Demi Lovato amerikai színésznő-énekesnő csatlakozott a mentális betegségben szenvedők megbélyegzése elleni kampányhoz.

Az egykori televíziós gyereksztár (Sonny, a sztárjelölt) felszabadultan számolt be arról, mekkora megkönnyebbülés volt számára, amikor rájött, hogy rossz közérzetét, hangulatait bipoláris zavar okozza.

"Emlékszem, hogy mosolyogtam, és azt gondoltam, oké, akkor nem velem van a baj. Ez csak egy állapot, tenni tudok azért, hogy rendben legyek" - mondta.

Lovato azért állt elő saját példájával, hogy a csütörtökön induló Be Vocal: Speak Up For Mental Health (Adj hangot: szólj a mentális egészségért) kampányhoz való csatlakozásra bíztasson mindenkit, aki valamilyen mentális betegséggel küzd, szeretné javítani a kezelések lehetőségeit és eltörölni a mentális betegségekhez ragadó stigmát.

"Ez nem olyasmi, amiért valakinek szégyellnie kellene magát. Minél többen beszélnek róla, annál többen bátorodnak fel és keresik a megfelelő segítséget" - fogalmazott az énekesnő.

A 22 esztendős sztár arról is beszélt, hogy mentális állapotának javulása a munkájában is látható. Új albumán dolgozik, amelyet egy új lemezcég, a Safehouse Records ad ki. A céget a közelmúltban ő alapította Nick Jonasszal és menedzserével, Phil McIntyre-rel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!